Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
SLIK SKAPER DU ET ELEGANT JULEHJEM

Julen er blant de mest tradisjonsfylte tidene på året, og det er ingenting i veien for å prøve en elegant og luksuriøs vri på årets juledekorasjoner. Gå for en sofistikert fargepalett bestående av burgunder, pudderrosa og blått. Kombiner med detaljer i gull og glass, for å skape et eksklusivt og tidsriktig uttrykk.

GJØR STUA KLAR FOR SELSKAP OG KOS

Noe av det beste med juleforberedelsene er å gjør hjemmet klart til årets selskapeligheter. Finn fram lykter og lysestaker, julestjerner og glitrende juletrær, tenn masse lys og kjenn hvordan den gode stemningen kommer snikende. Gå til anskaffelse av noen ekstra julekuler som du kan bruke som stemningsfull pynt, ikke bare på juletreet. Fyll denne flotte adventsstaken med kuler i gull og burgunder, eller bruk den som skål når du serverer årets julegodt.

Adventsstake Herdis Gull
249,-
Loungestol Konrad Velur Sort ben
1.499,-
Reinsdyr
Julekule Kelly burgunder
Telysestake Glitter Rød
49,-
Putetrekk Rød Gaultier

Mange av varene som Kremmerhuset har kjøpt inn i høst står seg svært godt sammen med julekolleksjonen, noe som gjør dem enkle å videreføre i julestilen. Kombiner lekre detaljer som gull, glitter og sotet glass med dype blåfarger og sort for en eksklusivt og herskapelig julestemning.

Putetrekk Gull Foil
Putetrekk Blå Dolores
Julekule Essi
Julekule Gullstriper Blå
Keramikktre lite
Brett Linea
DU GRØNNE GLITRENDE – SLIKT PYNTER DU JULETREET

Juletreet er for mange selve kronen på verket i julehjemmet, og ekstra flott blir det om juletrepynten står i stil med resten av dekoren i stua. Kombinasjonen rosa og grønt er fortsatt supertrendy, så hvorfor ikke benytte sjansen til å la juletreet ditt skinne litt ekstra med julekuler i nyanser av burgunder og pudderrosa? Sammen med glitrende gull skaper dette en stemningsfull eleganse. Benytt den samme paletten på lysestaker, julestjerner, gaveesker og øvrig julepynt, og se hvordan treet knytter det hele sammen på magisk vis.

Hos Kremmerhuset finner du grantrær i to ulike størrelser; 60 cm og 120 cm, slik at alle kan ha glede av sitt eget juletre, til tross for liten plass. Kunstige trær gir deg også muligheten til å pynte treet tidlig i desember, uten at du må koste barnåler opp fra stuegulvet. Kryp opp i godstolen og nyt synet av det glitrende juletreet gjennom hele adventstida.

Grantre 60cm
Papirstjerne med gullkant
Julekule Konstanse Burgunder
Julekule Snøfall
Adventsstake Herdis Gull
249,-
Fjærtre stort
SKAP HERSKAPELIG JULERO PÅ SOVEROMMET MED PUTER OG TEKSTIL

Når jula endelig er over oss, er det ingen grunn til å holde soverommet utenfor. Velurtrenden vi har sett en stund følger oss videre inn i julehøytida, og passer perfekt til den elegante julestilen. Fyll sengen med myke puter i velur i sesongens farger og et lekkert sengeteppe, så har du en ekstra god grunn til å nyte noen rolige julemorgener på soverommet.


De populære pynteputene i velur fra i høst kommer nå i flere delikate farger, som passer perfekt til den elegante julestilen. Hos oss får du kjøpt putetrekk og innleggsputer separat, slik at du kan bytte trekk etter sesong og stemning.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS