Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Skandinavisk stil med lun og koselig vri

I en hektisk og travel hverdag søker vi mot det varme og trygge – det skal være harmoni og koselig. Vi nordmenn er fortsatt glad i den skandinaviske og minimalistiske stilen, men den kan enkelt kombineres med varme farger så det gir en lun og koselig atmosfære. For sesongen ser vi at det kalde grå møter det varme brune gjerne i kombinasjon med sort metal, farget glass, betong og keramikk.

Velurtrenden fortsetter like sterkt på puter, stoler og andre møbler, men cordfløyel er på full fart inn i trendbildet og det er også skinn i interiøret. Her er noen enkle tips til å få høy lunhetsfaktor i hjemmet kombinert med interiørtrender, samtidig som man holder stilen klassisk og skandianvisk. Som vi liker det!

Putetrekk Suede mustard
Putetrekk Dolores Brun
129,-
Putetrekk Linen Rust
Putetrekk Dolores Orange
129,-
Tidløse møbler i stramt design

De større møblene kan være smart å velge i en tidløs og klassisk stil. I den skandinaviske stilen er det stramme linjer, ekte materialer, lyst treverk og organiske former. Man kan enkelt bytte pyntegjenstander, farger og dekor etter sesong, men de store møblene skal gjerne stå like fint sesong etter sesong. Mange velger å ha et øyefangende møbel som skiller seg ut i interiøret. Sofaen skal leve i mange år, så en stol, lampe eller et konsollbord er et rimeligere alternativt til noe som skal skinne litt ekstra i rommet. Vår nye gule XXL-lampe er en real eyecatcher i rommet med sine 190 cm, velg en pære som gir behagelig lys og plasser den på en sentral plass i rommet. Se alle møbler her.

Vakkert skinn

Skinnpuffen er fin som ekstra sitteplass, men kan også brukes som sidebord med et lite brett oppe. Den stramme formen, herlige konjakkfargen i skinnet, som bare blir vakrere ved bruk – er et kult og varmt statement element i rommet.

Gulvlampe XXL 190cm Oker
1.999,-
Serveringsbrett June
Kopp Julia
59,-
Kronelysestake Alba
99,-
Naima-serien - vår skandinaviske favoritt!

Naima-konsollbordet kan brukes i de fleste rom. Det kan brukes på en dekorativ måte eller som praktisk bord. Kombinerer man med et flott speil, en dekorativ vase eller lampe gir det et moderne og stramt designelement til rommet. Kombinasjonen av stål og tre er bare utrolig vakker - det er kjølig og varmt på samme tid. Det er et møbel som står flott alene, og skaper en helhetlig og ren stil i kombinasjon med hverandre. Naima-serien er laget med sorte, tynne metallrammer og folierte mdf-plater med hvitoljet eikelook. Les mer om Naima-serien her.

Naima hylle høy
Bord Naima
599,-
Hylle Naima lav
1.499,-
Konsollbord Naima
1.299,-
Levende lys

Det skal ikke mye til for å skape litt lunhet og koselig stemning i et hjem. Levende lys er virkelig et enkelt grep for å skape stemning i rommet. Om man velger en statement lysestake på hyllen eller et sett med hengende lysestaker på veggen, er opp til en selv. Skal man virkelig sette stemningen er et lysfat fylt med kubbelys garantert høy faktor av koselig. Se alle våre lysestaker her.

Puter og pledd kan gjøre alt med et rom!

Å bytte putene i sofaen kan gi følelsen av at du har pusset opp hele rommet. Man kan gå for vågale kombinasjoner med statement som for eksempel skinnputer, dyreprint eller sterke farger og sesongens print. Eller man kan gå for en delikat, tidløs og elegant fargeskala ton-i-ton. Å blande tekstiler, størrelser, farger og mønster gir sammensetningen dybde. Hos Kremmerhuset finner man inspirasjon og utallige kombinasjoner, hjelp til å sette sammen noe som passer for akkurat egen personlig stil. Kos deg og finn din favoritt-sammensetning. Se alle våre puter her og husk deilige innleggsputer i andedun til putene - de finner du her.

Putetrekk Dolores Mørkeblå
129,-
Putetrekk Tweed Box
169,-
Putetrekk Leather oil
Putetrekk Linen Brun
149,- 
Ord. 299,-
Brett Felix
Medl. 209,- 
Ord. 299,-
Pledd Gitte Grå
399,-
Lyslykt Aros
179,-
Ape med krøllet hale
249,-
Sesongens kjøkkennyheter!
Naima - møbelserie i skandinavisk stil
Skap din eviggrønne oase

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS