Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Vinter- og juleinspirasjon - hvilken stil foretrekker du?

Noen starter tidlig, andre venter lengre med å ta julepynten inn i hus. Uansett om du starter nå eller senere, se inspirasjon om årets julekolleksjoner fra Kremmerhuset. Hvilke stil liker du best?

Å pynte huset til jul kan man gjøre i mange stiler, minimalistisk eller maksimalistisk, tradisjonelt eller trendy - eller en deilig blanding tradisjonelt med et snev av moderne elementer. Her er vår fineste julepynt til jul i flere ulike stiler. Ikke tenk at alt skal være Instagramvennlig, gjør akkurat det som du synes selv er koselig, skaper gode minner og følelser. Skap din personlige stil!

PS! Gleder du deg til å pynte juletreet? Sjekk ut sesongens flotteste julekuler. 

Rødt og klassisk

Ja, vi elsker rød jul! Røde puter, røde krus, røde lys og røde julekuler. Kombiner det klassiske julerøde med naturlig treverk, farget glass og porselen.

Vår klassiske røde julepynt har tradisjonelle former som stjerner, hjerter, dompap, men er likevel moderne i snitt, mønster og vri, og passer perfekt inn i den skandinaviske stilen!

Levende lys og lykter får man ikke nok av under den mørkeste (men koseligste!) tiden. Farget glass, elementer av gull og glitter, stramt stål eller varmt treverk. Uansett hva du velger er levende lys et av de mest stemningsfulle virkemidlene for å pynte til jul. 

Puter i myk, deilig bomullsvelur

Putetrekk fornyer og setter stemningen i et rom. Velurtrenden vi har sett en stund følger oss videre inn i julehøytida. Velurputene fra Kremmerhuset er laget i 100 % bomullsvelur, er øko-tex sertifisert og den myke, deilige veluren er utrolig flott i kombinasjon av ensfargede puter med mønster. 

Moderne, skandinavisk jul

Elementer av røftbetong, stramt stål og rene linjer og former kan også bli skikkelig julekoselig. Kanskje fyller man ikke hele huset med julepynt og nisser, men en fin stileben på peishyllen, på konsollbordet eller i vinduskarmen, er alt som skal til å gi følelsen at julen er i hus.

Tips!
Kombiner de stramme, røffe elementene med deilig, varm og myk velur, farget glass og speil eller papir. Det myker opp uten at stilen forsvinner. Et annet og viktig element er tre, du får det i nyanser fra teakbrunt til helt sort.

Tradisjonelle former i stramt design og materiale som stjerner, hjerter, trær og hus av kaneltre understreker likevel den modernestilen.

Julen trenger ikke å være rød

Man kan fint få julestemningen i hus uten å gå for helrød jul. Her har vi samlet inspirasjon som viser at man enkelt kan julepynte til deilige grønne, brune og karamelltoner.

Julen i deilig karamell og brun

Man kan fint få julestemningen i hus uten å gå for helrød jul. Varme deilige karamell- og bruntoner kan gi et lunt og julepyntet hjem. 

Kombiner gjerne fargene med gull eller svart for at noe skal stå ut og ikke bli for ton-i-ton.

Husk også blanding av teksturer; den mykeste bomullsveluren med farget glass, metall eller treverk - kontraster gir dybde og varme.

Lune, varme grønntoner

Grønntoner kan virkelig stå helt alene, eller kombineres med både brunt/karamell eller klassisk rød jul. Om man velger å dra inn elementer av gull kan grønt bli skikkelig eksklusivt. Eller kombinert med stramt, hvit porselen kan gjøre grønt skandinavisk moderne og minimalistisk. 

Tenk bare hva en enkel gren av gran gjør for julestemningen! 

Ikke rart vi elsker den deilige, varme grønnfargen i årets julekolleksjon. 

Smakfulle gavetips
Gavetips under 300 kr
Nyhet! Meraki

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS