Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Meraki - nå hos Kremmerhuset!

Meraki er en merkevare som er utviklet i Danmark og har et helt univers av velværeprodukter inspirert av skandinavisk estetikk. Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Alle produktene fra Meraki er økologiske og plast- og glassflaskene er produsert av 100% resirkulert materiale.

Meraki produsere ulike velvære produkter som såper, masker, håndkrem, sjampo og balsam og vi er stolte av å kunne si at vi har fått inn en mengde produkter fra dette merket! 

Herlig fukt til ansiktet

Vi har fått inn to masker som gir rik fuktighet til ansiktet og gjør at huden vil føles myk og herlig. Ansiktsmaske Sensitiv er spesielt laget for sensitiv hud og passer til alle slags hudtyper. Ansiktsmaske Anti-Age er intens, men mild. Masken er full av ingredienser og antioksidanter som gir fuktighet og styrker hudens elastitet og fasthet.

Meraki Ansiktsmaske Antiage
65,-
Meraki Ansiktsmaske Sensitiv
65,-

Bruk maskene på renset hud og la den sitte i 20-30 minutter. Fjern deretter masken forsiktig og masser den resterende kremen inn i huden din. Unngå kontakt med øynene!

Silky mist

Denne serien fra Meraki har alt du trenger til kroppen fra topp til tå! De har et nydelig og minimalistisk utseende som gjør at de kan stå fremme i dusjen, på vasken eller i hyllen hele tiden. Alle produktene har hver sin herlige duft og passer til alle hud- og hårtyper.

Meraki Håndkrem Silky mist
145,-
Meraki Håndsåpe Silky Mist
175,-
Meraki Sjampo Silky Mist
220,-
Meraki Balsam Silky Mist
220,-
Meraki Dusjsåpe Silky Mist
195,-
Meraki Fuktighetskrem Silky Mist
195,-
Meraki håndkrem

Dette er to økologisk sertifiserte håndkremer som passer til alle hudtyper og gjør at hendene dine føles myke og herlige uten å virke fete. De kommer i en størrelse som gjør at man kan ta de med seg i vesken, i lommen eller på reise. 

Denne økologisk sertifiserte håndkremen fra Meraki holder hendene dine myke og fuktige. Kremen inneholder aloe vera, jojobaolje og kakaosmør som vil den gjøre hendene myke, smøre og ta vare på hendene din.

Meraki Håndsåpe Linen Dew
Meraki Håndkrem Silky Mist
145,-
Meraki Håndkrem Linen Dew
145,-
Meraki dusjsåpe Linen dew
195,-
Meraki til kjøkkenet - oppvaskssåpe med nydelig duft av blomster
Kjøkkenhåndkle lin nude
65,- 
Ord. 129,-
Kjøkkenhåndkle Ruter
69,-
Meraki Oppvasksåpe liten
145,-
Meraki Oppvasksåpe stor
215,-

Vil du se hele sortimentet fra Meraki?
Se alle produktene her.

GAVETIPS - Under 200 kr
Kule putekombinasjoner
Pampas og strå - sesongens trendtips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS