Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Skandinavisk stil med fokus på lunhet og funksjonalitet

Den nordiske, skandinaviske stilen er definert av rene linjer, lyse fargevalg, tidløse møbler og et minimalistisk uttrykk. Med stilen forbinder vi ekte materialer, lyse treverk og organiske former. Denne stilen står fortsatt sterkt i trendbildet hos oss nordmenn, men i 2019 legger vi til fokus på lunhet, funksjonalitet og personlig preg inn i den nordiske, skandinaviske stilen. 

Hjemmet skal rett og slett være litt mer særegent og personlig, med fokus på funksjonalitet når det gjelder både produkter og løsninger i hjemmet. Dette innebærer for eksempel at man tar med seg noen flere favoritt-farger inn og personlige elementer i form av spennende figurer, en spesiell lampe, et unikt teppe eller en kul vase. 

Istedenfor å tenke på hva som er riktig i trendbildet akkurat nå, tenk på hva du liker - dette gir hjemmet ditt en mer personlig vri. Kanskje er det den vasen du fant på et marked, eller er det en lampe du bare falt umiddelbart for da du så den i butikken. Gi dine favoritter en sentral plass i hjemmet - som du blir glad for å se og som gir deg gode minner. 

1. Hylle Karina kr. 499, 2. Norma bord kr. 499, 3. Skål Lana kr. 69, 4. Bulldog i keramikk kr. 169, 5. Puter fra kr 99, 6. Milano lampe sort kr 499 

 

En lampe som Milano kan brukes som leselampe på sengekanten, pyntelampe i vinduskarmen eller på arbeidsbordet er både funksjonell og nydelig stram i design. Kombinert med et praktisk og allsidig sidebord som Norma, eller en justerbar hylle som kan brukes på alt fra barnerom, kjøkken eller arbeidsrommet - praktisk lagrinsplass, men også fin til å kombinere med en inspirerende stilleben. 

Miks materialer som lin, velur og bomull for et lunt og personlig uttrykk i din favorittfarge. Det skal være behagelig å lunt hjemme. Hos Kremmerhuset finner du puter i en rekke materialer og farger, her finner du nyansene som gir den helt personlige vrien. 

Putetrekk Lilla Georgina
49,- 
Ord. 99,-
Putetrekk Rosa Dahlia
75,- 
Ord. 149,-
Putetrekk Hvit Insekter
49,- 
Ord. 99,-
Putetrekk Lilla Dahlia
75,- 
Ord. 149,-

Et maleri kan gjøre underverker med romfølelsen, skape store foranringer og en helt ny stemning i hjemmet. Velg mellom duse, myke farger med abstrakt motiver til strammere, grafiske print som virkelig står ut på veggen. Se alle våre bilder her. 

Bilde Kanja
Bord Norma stort
699,-
Bilde Keila
Konrad Loungestol

Du skal ha det godt hjemme! Finn den koselige og lune følelsen med lys, puter og en inspirerende bok eller magasin. 

Fat Brede stort
Blomsterpotte Brede liten
Putetrekk Grønn Georgina
99,-
Putetrekk Blå Leaves

En unik og morsom figur eller en flott blomsterpotte, kan være alt som trengs for å løfte en flate og gjøre plassen personlig og unik. Se flere av våre figurer og pyntegjenstander her.

Lysestake Sjiraff
Hund keramikk
Sparebøsse Lama
69,- 
Ord. 149,-
Blomsterpotte Luca
Slik pynter du med gull
GAVETIPS - Under 200kr
5 Tips for den ultimate vårfølelsen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS