Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

BILDEBANK

Kremmerhusets bildebank består av både miljøbilder og produktbilder som hører til sesongens temaer. De kan enten lastes ned enkeltvis eller som en samlet mappe. Bildene er høyoppløselige og kan derfor brukes både på trykksaker, blogger og i andre digitale kanaler. Ved bruk av Kremmerhusets bilder ønsker vi at disse blir kreditert.

Vårens trender

2019 blir året hvor vi vil uttrykke vår identitet, fortelle historier og skape stemninger ved hjelp av tekstiler og interiør! Etter mange år der hvitt og grått har vært gjeldende beveger vi oss nå mot duse, harmoniske farger som skaper balanse og harmoni. Materialer som lin, keramikk, tre og ull skaper harmoni og trivsel. Naturmaterialer som tre og furu er tilbake for fullt.

Denne våren er det myke naturfarger som gir oss følelsen av ro, stillhet og meditasjon som gjelder. Vi setter mer og mer pris på det naturlige og denne våren går vi for duse rosa, fersken, lilla og grønntoner. Med farger på både vegger og i interiøret skapes et mer personlige hjem hvor vi søker ro, balanse og harmoni. Puter, gulvtepper og andre tekstiler som kommer denne våren går ton i ton med de balanserte trendfargene. De blå tonene fortsetter som basefarge og gir oss ro og skaper tidløse rom med avslappet atmosfære.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS