Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Maren baxter styler terrassen

Nå er det endelig vår i luften og vi gleder oss stort til å flytte ut på terrassen, i hagen og på altanen. Uansett hvor stort eller lite uterommet ditt er så kan man benytte seg av noen enkle og fine triks for å gjøre uterommet til et hyggelig sted å være denne sesongen. Maren Baxter har latt kreativiteten flyte og klargjort terrassen sin for en herlig vår- og sommersesong. Hun har innredet med mange av vårens friske nyheter og vi elsker uttrykket hun skaper med tekstiler, planter, blomsterpotter og utvalgte småmøbler. Les med og bli inspirert til hvordan du kan gjøre terrassen din klar for sommeren! 

FYLL OPP MED LEKRE TEKSTILER

Dype hagestoler med myke, deilige puter, lune pledd og fluffy skinn gjør at man kan flytte ut på terrassen selv om det er et kjølig drag i luften. Maren har innredet med putetrekk med et botanisk preg og har latt det bugne av herlige tekstiler på terrassen sin. Et teppe i jute på terrassegulvet gjør hele uttrykket lunere, i tillegg til at man kan starte barbeintsesongen litt før hvis man vil. Følg Marens eksempel og fyll opp hagestolene med mange puter slik at de er herlig innbydende og himmelsk myke å synke ned i.

grønne planter skaper et frodig uttrykk

Uteplassen blir ekstra lekker og innbydende med masse grønne planter. Maren har brukt et stort utvalg av frodige planter, både ekte og falske, og det skaper et herlig, frodig uttrykk. Før det blir varmt nok til å sette inneplantene ut for å nyte de føste, spede sommersolstrålende er det perfekt å bruke falske, grønne planter. De skaper det samme herlige, sommerlige uttrykket og holder seg godt selv om det blir kjølig om natten. Sett plantene i store betongpotter og kurver for en herlig mix. De flotte plantekassene med utelakk er også perfekte til å ha på terrassen siden de er laget for å tåle alle variantene av det norske sommerværet.

De små detaljene

Det er detaljene som til syvende og sist samler uttrykket og skaper en lekker helhet. Dekorative lykter, smarte småmøbler og flott servise skaper den flotte prikken over i'en som vi så gjerne vil ha. Maren har innredet terrassen med flotte lykter i bambus, et smart metallbord i frisk grønt, satt frem til fristende, frisk frukt - altså alt som skal til for virkelig å stortrives på terrassen. Etterhvert som kveldsmørket senker seg skaper de fine lyktene en herlig og lun stemning. Suppler gjerne med lyslenker og ikke la det skorte på de levende lysene. 

Bli inspirert av dyktige Maren Baxter! Du finner bloggen hennes her og hun heter @marenmaxter på Instagram.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS