Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Interiørdesigner og boligstylist Inger-Lise Lillerovde styler høstnyhetene

 

Høsten nærmer seg og Inger-Lise viser at denne årstidens mørke kvelder blir fylt med levende lys, herlige farger og fantastiske tekstiler.

Inger-Lise Lillerovde har bloggen ingerliselille.no og Instagram-kontoen @ingerliselille og har stylet huset med noen av høstens lekre nyheter. Inger-Lise har valgt ut tekstiler i burgunder og mikser disse med beige og ekte skinnputer, noen smarte småmøbler i metall og andre flotte dekorgjenstander. Les med og la deg inspirere slik at du selv kan gjøre hjemmet klart til høsten kommer. Inger-Lise fikk full frihet til å innrede med sine favoritter fra Kremmerhuset og resultatet er virkelig til å bli inspirert av.

Inger-Lise har her kombinert Kornelia speil i ulike størrelser og former med Embla konsollbord for å skape et moderne og luftig uttrykk i gangen:

På bloggen tipser Inger-Lise om hvordan man kan kombinere høstens mørke tekstiler med for eksempel gull, samt bruke kontrastfarger for å skape mer spenning i rommet. Dessuten viser hun hvorledes man ved hjelp av forskjellige teksturer, som velour, skinn og bomull kan skape et mer spennende uttrykk i ethvert rom.

Hun har valgt å bruke stolen Kanza på soverommet da den med sine grafiske rette linjer virker innbydende samtidig som den fremstår luftig og praktisk.

Det blomstrede putetrekkene Greta i burgunder myker opp Kanza-stolens grafiske design og binner den sammen med de rosa veggene i soverommet:

Embla Konsollbord
Struts Fjær
Speil Kornelia ovalt
799,-
Kornelia Speil lite
Kornelia Speil stort
799,-
Levi Pidestall stor
Kronelysestake Lea
99,-
Putetrekk Cow Suede
Putetrekk Rød Dolores
Salg Putetrekk Greta
Filtkurv Arve mørk medium
Kanza Stol

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS