Store selecter

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Interiørmagasin vår 2019

Interiørmagasin vår 2019

VÅRNYHETENE ER NÅ PÅ VEI INN I BUTIKKENE

TRENDER INTERIØR VÅREN 2019

TRENDER INTERIØR VÅREN 2019

2019 blir året hvor vi vil uttrykke vår identitet, fortelle historier og skape stemninger ved hjelp av tekstiler og interiør! Etter mange år der hvitt og grått har vært gjeldende beveger vi oss nå mot duse, harmoniske farger som skaper balanse og harmoni.

Vårnyhetene er nå på vei inn i butikkene - Her får du en sniktitt på trendvarene for 2019.

VÅRENS HOTTESTE PUTER

VÅRENS HOTTESTE PUTER

Vi har samlet alt du trenger å vite om puter og farger denne våren. 

VÅRENS PUTETREKK I VELUR

Velur har kommet for å bli. Også denne våren innreder vi mer en gjerne med det lekre materialet. Velur er en tekstilkvalitet som bærer med seg mye historie og som har vært et velkjent innslag i utallige finstuer opp gjennom tidene. I dag har veluren fått en moderne makeover og nå ser vi tekstilen på både sofaer, gardiner, stoler og puffer i alle slags hjem og stuer. 

Enkelte produkter på bildene kommer utover våren:

  • Den sorte Nando-stolen ventes i butikkene 28. januar
  • Milano-lampe ventes i butikkene 28. januar
  • Norma-bordene ventes i butikkene 4. februar
  • Lux pidestall i gull ventes i butikkene 4. mars

100% bomull

100% bomull

I vårens velurkolleksjon fra Kremmerhuset finner vi hele 10 herlige, duse fargevarianter.

Forsiden av putene er i velur og baksiden i stoffet Chambray – begge i 100 % bomull. Finn dine favorittfarger og skap herlig vårstemning i stuen!  

TRENDY PYNTEPUTER I LEKRE NATURMATERIALER

TRENDY PYNTEPUTER I LEKRE NATURMATERIALER

Det bugner av deilige tekstilkvaliteter og hos oss finner du både velur, vasket bomull, vasket lin. Mønster på putene er også noe vi ser mye av denne våren. Vi trekkes fortsatt mot det naturlige og finner inspirasjon fra naturen i form av planter og insekter. Det er også store innslag av det grafiske uttrykket.

Putetrekkene i lin ventes i butikkene fra 25. februar

FRISK OPP SOFAEN MED NYE FRESHE PUTER

FRISK OPP SOFAEN MED NYE FRESHE PUTER

For et friskt og vårlig uttrykk – bruk ferskenfargede puter i kombinasjon med grønne planter.

Den tropiske trenden med grønne og gule toner kombinert med plante-print passer perfekt nå til våren og lysere tider. Grønne planter vitner om liv og gir ethvert rom et friskt løft.

Milano-lampen ventes i butikken fra 28. januar.

1

1

Hent inspirasjon i magasiner, butikker og på nettet og finn et utrykk du liker. Noter deg hvilke farger og materialer som faller i smak

2

2

Velg en basisfarge som du tar utgangspunkt i. La fargen gå igjen i tannglass, håndklær, hyller og såpedispensere. Ulike materialer i samme farge gir badet en helhet og sikrer en rød tråd i uttrykket

3

3

Velg en kontrastfarge eller to for å gjøre badet levende og personlig. Har du valgt hvit som grunnfarge og har et grått bad vil sterkere farger som korall eller grønn gjøre badet friskt

4

4

Ha tilstrekkelig med oppbevaringsplass. Husk at badet er et våtrom slik at de tingene du innreder med må tåle det fuktige klimaet. Utnytt kriker og kroker med oppbevaringskurver og hyller

5

5

Innred hyller og skap med små bokser til oppbevaring. Slik holder du orden på mindre ting som sminkekoster, bomullspads og hårspenner

6

6

Gjør badet personlig med bilder på veggene eller detaljer som sier noe om hvem du er og hva som er din personlige stil. 

7

7

Innred med planter for å gi badet en frisk atmosfære. Planter gjør seg ekstra godt i et rom vi assosierer med renhet og vann. Naturtro kunstige planter trenger ikke sollys og er derfor perfekt å ha på badet.

8

8

Diskret frisk duft forsterker den friske følelsen. Velg mellom duftlys eller romduft med duftpinner.

9

9

Legg frem dine lekreste håndklær. Vakre håndklær som henter igjen fargene på badet gjør seg ofte som dekorative detaljer.

Romduft Dis Passion fruit, kommer 28.01

10

10

Speil, speil på veggen der. Speil gir som kjent en økt romfølelse og er et must på badet.

TRENDY KJØKKENDRØM

TRENDY KJØKKENDRØM

Kjøkkenet er et sosialt samlingsrom der vi mer enn gjerne tilbringer tid sammen, enten vi lager mat til store og små anledninger eller bare slår av en prat med noen vi er glad i over en kopp kaffe. Med enkle grep kan du skape både et hyggelig, innbydende og trendy sted å være for hele familien.

FERSKEN

FERSKEN

I vår vil materialer i keramikk være tilbake. Våre lekre krus Jensine kommer i lekre farger, og en av fargene som vi vil se mye av denne våren er fersken. Innred kjøkkenet med ferskenfargede hyller, krus og knagger, og inviter til hyggelige møter med venner og familie.

Hyller og knagger ventes i butikkene fra 28. januar

Konsollbord Naima ventes i butikkene fra 25. mars

Et krus til enhver anledning

Et krus til enhver anledning

Enten du vil by gjestene på kaffe, te eller kakao, så passer krus Jensine perfekt. Kruset fås i tre flotte farger, som fungerer like fint sammen som de gjør hver for seg. Ikke vær redd for å bruke sterke farger som viser din personlige stil. Bland også gjerne forskjellige serviser og farger. Gammelt og nytt skaper en spennende dynamikk og gir kjøkkenet ditt en personlig vri.

Hyller og knagger ventes i butikkene fra 28. januar

PYNT MED GRØNNE PLANTER

PYNT MED GRØNNE PLANTER

Kunstige planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS