Table of contents

Interiørmagasin påske 2019

Det nærmer seg påske!

ELEGANT PÅSKE

Påsken betyr for mange, hytte og skiturer, men også avslapping og late dager hjemme i byen. Påsken behøver ikke å være gul og tradisjonell, du kan enkelt gi påskepynten en moderne og lekker vri med grønne pastelltoner og detaljer i gull. Da blir den mer vårlig og elegant, og gir et herlig lyst uttrykk. Sett sammen dine favoritter og form ditt eget påskeuttrykk med fargene du liker. Vi har satt sammen noen forslag til hvordan du kan pynte til påske med annen vri. 

Elegant påskepynt

Pynt gjerne noen grener med hengende påskeegg for den ultimate påskefølelsen, dette er også en hyggelig aktivitet barna kan være med på. Kombiner påskeeggene med ulike farger og størrelser så får du en fin dynamikk og stemning i rommet.

Server påskegodteriet i et flott fat formet som en påfugl. Er du svak for påskeharer har vi også et nydelig fat i skikkelig påskestemning. 

Detaljer i gull gir rommet et litt mer eksklusivt uttrykk og blir et fint blikkfang. Vi i Kremmerhuset elsker å pynte med små detaljer i gull og denne påsken har vi flere søte påskevarianter i gull. 

Påskefrokost: En hyggelig start på dagen

Om ikke så alt for lenge er våren og påsken her. Dekk opp til en storslagen påskefrokost for både venner og familie. Ingenting er så koselig som å samles rundt bodet for å nyte et velsmakende måltid sammen med de man er glad i. 

Stek noen rundstykker eller server deilig, ferskt brød og nykokte egg sammen med familiens favorittpålegg. Og hva er vel bedre enn en kopp nykokt kaffe en sen påskemorgen? 

Husk at det ikke er så mye som skal til for å skape den gode stemningen. Svibler eller gule påskeliljer i en lekker potte, noen gule puter i sofakroken og koselige småfigurer gjør resten av hjemmet ditt herlig påskepyntet. Fyll en skål med noe ekstra søtt og godt, og tenn noen lys og la påskeroen senke seg. 

Den tradisjonelle påsken

For mange er påsken den store favoritthøytiden gjennom året fordi det er en høytid der man stort sett er mer avslappet og holder en jevn hvilepuls– kanskje bortsett fra noen pulstopper på skitur eller rusletur i byen.

I påsken har man gjerne god tid, familieselskapene er litt mer avslappet og kleskoden er ‘mykt og behagelig’. Hvem liker vel ikke å innta dagens måltider i ullundertøy og raggsokker? Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter.

Påskehøna

I tradisjon tro utvider også denne påsken hønefamilien vår. I år kommer de i sort og gult. Skaff deg en ny påskehøne før det er for sent. Disse flyr bokstavelig talt ut av butikkene, så her gjelder det å slå til før det er for sent.