Store selecter

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Interiørmagasin jul 2018

Interiørmagasin jul 2018

ENDELIG ER ÅRETS JULEVARER HER!

SLIK SKAPER DU ET ELEGANT JULEHJEM

SLIK SKAPER DU ET ELEGANT JULEHJEM

Julen er blant de mest tradisjonsfylte tidene på året, og det er ingenting i veien for å prøve en elegant og luksuriøs vri på årets juledekorasjoner. 

Gå for en sofistikert fargepalett, bestående av burgunder, pudderrosa og blått, kombinert med detaljer i gull og glass, for å skape et eksklusivt og tidsriktig uttrykk.

DU GRØNNE GLITRENDE – SLIKT PYNTER DU JULETREET

DU GRØNNE GLITRENDE – SLIKT PYNTER DU JULETREET

Juletreet er for mange selve kronen på verket i julehjemmet, og ekstra flott blir det om juletrepynten står i stil med resten av dekoren i stua. Kombinasjonen rosa og grønt er fortsatt supertrendy, så hvorfor ikke benytte sjansen til å la juletreet ditt skinne litt ekstra med julekuler i nyanser av burgunder og pudderrosa? Sammen med glitrende gull skaper dette en stemningsfull eleganse.

Benytt den samme paletten på lysestaker, julestjerner, gaveesker og øvrig julepynt, og se hvordan treet knytter det hele sammen på magisk vis. Hos Kremmerhuset finner du grantrær i to ulike størrelser; 60 cm og 120 cm, slik at alle kan ha glede av sitt eget juletre, til tross for liten plass. Kunstige trær gir deg også muligheten til å pynte treet tidlig i desember, uten at du må koste barnåler opp fra stuegulvet. Kryp opp i godstolen og nyt synet av det glitrende juletreet gjennom hele adventstida.

SKAP HERSKAPELIG JULERO PÅ SOVEROMMET MED PUTER OG TEKSTIL

SKAP HERSKAPELIG JULERO PÅ SOVEROMMET MED PUTER OG TEKSTIL

Når jula endelig er over oss, er det ingen grunn til å holde soverommet utenfor. Velurtrenden vi har sett en stund følger oss videre inn i julehøytida, og passer perfekt til den elegante julestilen. Fyll sengen med myke puter i velur i sesongens farger og et lekkert sengeteppe, så har du en ekstra god grunn til å nyte noen rolige julemorgener på soverommet.


De populære pynteputene i velur fra i høst kommer nå i flere delikate farger, som passer perfekt til den elegante julestilen. Hos oss får du kjøpt putetrekk og innleggsputer separat, slik at du kan bytte trekk etter sesong og stemning.

TRADISJONELL JULEPYNT MED ET MODERNE PREG

TRADISJONELL JULEPYNT MED ET MODERNE PREG

Vi vet at mange av kundene våre elsker den røde julen, og vi vil gjerne være med på å bidra til at du får en stemningsfull høytid med et moderne preg. Derfor har vi designet en serie produkter med koselig juletremotiv. Serien har et skandinavisk trykk, og passer godt inn i et moderne nordisk hjem. Juletremotivet går igjen på både servietter, kakebokser og krus, og står flott til grantrær, adventsstjerner, julekuler, kranser og øvrig pynt.

LA ROEN SENKE SEG I STUA

LA ROEN SENKE SEG I STUA

Etter flere uker med forberedelser i førjulstiden er det fantastisk når julefreden endelig senker seg, og du bare kan nyte den gode julestemningen. Kryp opp i sofaen med myke puter og varme pledd, tenn masse lys og kos deg med en hyggelig julefilm. Eller hva med en kopp med smakfull gløgg, til synet av et glitrende juletre og fyr i peisen? Levende lys, granbar og kongler bidrar til å skape en lun og god stemning i stua.

Personvern    |    ©Kremmerhuset