Store selecter

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Interiørmagasin jul 2018

Interiørmagasin jul 2018

ENDELIG ER ÅRETS JULEVARER HER!

SLIK SKAPER DU ET ELEGANT JULEHJEM

SLIK SKAPER DU ET ELEGANT JULEHJEM

Julen er blant de mest tradisjonsfylte tidene på året, og det er ingenting i veien for å prøve en elegant og luksuriøs vri på årets juledekorasjoner. 

Gå for en sofistikert fargepalett, bestående av burgunder, pudderrosa og blått, kombinert med detaljer i gull og glass, for å skape et eksklusivt og tidsriktig uttrykk.

DU GRØNNE GLITRENDE – SLIKT PYNTER DU JULETREET

DU GRØNNE GLITRENDE – SLIKT PYNTER DU JULETREET

Juletreet er for mange selve kronen på verket i julehjemmet, og ekstra flott blir det om juletrepynten står i stil med resten av dekoren i stua. Kombinasjonen rosa og grønt er fortsatt supertrendy, så hvorfor ikke benytte sjansen til å la juletreet ditt skinne litt ekstra med julekuler i nyanser av burgunder og pudderrosa? Sammen med glitrende gull skaper dette en stemningsfull eleganse.

Benytt den samme paletten på lysestaker, julestjerner, gaveesker og øvrig julepynt, og se hvordan treet knytter det hele sammen på magisk vis. Hos Kremmerhuset finner du grantrær i to ulike størrelser; 60 cm og 120 cm, slik at alle kan ha glede av sitt eget juletre, til tross for liten plass. Kunstige trær gir deg også muligheten til å pynte treet tidlig i desember, uten at du må koste barnåler opp fra stuegulvet. Kryp opp i godstolen og nyt synet av det glitrende juletreet gjennom hele adventstida.

SKAP HERSKAPELIG JULERO PÅ SOVEROMMET MED PUTER OG TEKSTIL

SKAP HERSKAPELIG JULERO PÅ SOVEROMMET MED PUTER OG TEKSTIL

Når jula endelig er over oss, er det ingen grunn til å holde soverommet utenfor. Velurtrenden vi har sett en stund følger oss videre inn i julehøytida, og passer perfekt til den elegante julestilen. Fyll sengen med myke puter i velur i sesongens farger og et lekkert sengeteppe, så har du en ekstra god grunn til å nyte noen rolige julemorgener på soverommet.


De populære pynteputene i velur fra i høst kommer nå i flere delikate farger, som passer perfekt til den elegante julestilen. Hos oss får du kjøpt putetrekk og innleggsputer separat, slik at du kan bytte trekk etter sesong og stemning.

TRADISJONELL JULEPYNT MED ET MODERNE PREG

TRADISJONELL JULEPYNT MED ET MODERNE PREG

Vi vet at mange av kundene våre elsker den røde julen, og vi vil gjerne være med på å bidra til at du får en stemningsfull høytid med et moderne preg. Derfor har vi designet en serie produkter med koselig juletremotiv. Serien har et skandinavisk trykk, og passer godt inn i et moderne nordisk hjem. Juletremotivet går igjen på både servietter, kakebokser og krus, og står flott til grantrær, adventsstjerner, julekuler, kranser og øvrig pynt.

LA ROEN SENKE SEG I STUA

LA ROEN SENKE SEG I STUA

Etter flere uker med forberedelser i førjulstiden er det fantastisk når julefreden endelig senker seg, og du bare kan nyte den gode julestemningen. Kryp opp i sofaen med myke puter og varme pledd, tenn masse lys og kos deg med en hyggelig julefilm. Eller hva med en kopp med smakfull gløgg, til synet av et glitrende juletre og fyr i peisen? Levende lys, granbar og kongler bidrar til å skape en lun og god stemning i stua.

Inviter naturen inn

Inviter naturen inn

Runde fat, ovale fat, avlange fat, firkantede fat- her er det kun din fantasi som setter grenser. Alle materialer og former kan brukes. Her har vi brukt et rundt brett og adventsstaken skaper en følelse av at lysene svever over mosen.

Lyst på mer pynt enn du får plassert på staken?

Sett den i et fat og dekorer i vei. Bare lysene står godt og trygt, kan du variere pynten som du selv ønsker. Pynt rundt adventsstaken med julepynt og blomster, på denne måten blir din adventsstake en del av en større dekorasjon.

Hvorfor ikke stille ut din vakreste julepynt?

Pynt med din favorittjulepynt rundt lysene. Blir du lei, bytter du enkelt ut pynten. Her har vi pyntet med julekuler i trendy blå og gull.

Pynt med en personlig vri

Pynt med en personlig vri

Bruk dine favoritt telysglass eller krus, og sett sammen dine interørfavoritter i en lekker gruppering. Dermed blir det straks en mer personlig og hyggelig adventsstake.

DEKORATIV OG PRAKTISK

DEKORATIV OG PRAKTISK

Julestrømpen er perfekt både som dekorasjon, men også som et morsomt alternativ til gavepose når man skal gi vertinnen en hyggelig gave i juleselskapet eller vil overrekke en flaske med edle dråper som juleoppmerksomhet.

FROKOST PÅ SENGEN

FROKOST PÅ SENGEN

Finnes det noe hyggeligere enn å spise en sen frokost i sengen med noen du er glad i?

HOTELLFØLELSEN

HOTELLFØLELSEN

Stort soverom? Gjør det lunt og eksklusivt ved å bruke rikelig med tekstiler. Lag hotellfølelsen med pynteputer og teppe på sengen, og heng gjerne store kunstverk eller speil på veggen, som kan nytes på dagtid.

Sengeteppet er både praktisk og dekorativt da du enkelt regulerer nattetemperaturen med et lunt sengeteppe. Velg et som binder sammen fargene i rommet og skaper helhet uavhengig av sengetøyet.

Hvordan dekke bordet til jul

Hvordan dekke bordet til jul

Duken til julebordet 
Første skritt for å skape en vakker borddekking er en fin juleduk. Den bidrar til å legge premissene for stemningen rundt bordet. Går for det sort duken om du ønsker en dempet eleganse som fremhever detaljene. Om du ønsker et mer klassisk lyst uttrykk er hvit duk et sikkerstikk.  


Krystallglass og det fine juleserviset
Julen er hjerternes fest, så denne kvelden kan du finne frem det fineste porselen. Julen er en perfekt anledning til å bruke krystallglassene, gullbestikket og champagneglassene for å skape et storslått uttrykk. 

Skap stemning med levende lys 
Levende lys kaster et varmt skjær over julemiddagen, og gjør den ennå koseligere. Skap en lang borddekorasjon ved å bruke mange telysestaker i julens klassiske farger. Bland de gjerne så stakene har forskjellige teksturer, høyde og bredde. Plasser julepynt i gull eller sølv for å skape et mer elegant uttrykk.

Julebordet med sin pynt
Juletreet er ikke det eneste som stråler med sin pynt! Julepynten er prikken over i-en som gjør julebordet til noe helt spesielt. Pynt bordet med dine yndlingsfigurer, julekuler eller store flotte grankongler med glitter. Du kan enkelt skape den helt riktige stemningen ved å pynte bordet med litt av din favoritt julepynt.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS