Sesongens mykeste velurputer

Den myke, behagelige og eksklusive veluren står fortsatt sterkt i interiørbildet og vi innreder mer enn gjerne med den herlige tekstilkvaliteten. Kremmerhusets velurputer er laget i 100 % bomullsvelur og er naturligvis øko-tex seritifisert. Fyll disse med noe av de beste innleggsputer med andefjær som gjør de både myke og formbare.

Velur er en tekstilkvalitet som bærer med seg mye historie og som har vært en eksklusiv kvalitet tidligere. I dag har veluren fått en moderne makeover og nå ser vi tekstilen på både sofaer, gardiner, stoler og puffer i alle slags hjem og stuer. Den myke tekstiler passer perfekt inn i høsten hvor man gjerne ønsker en lunere atmosfære. Disse putene myker opp uttrykket i et hvilket som helst rom, og man lar seg gjerne friste til å synke ned i en myk stol eller en stor sofa fylt opp av de deiligste velurputer. 

Kombiner dine favorittfarger med andre puter med mønster, ulike størrelser og andre materialer for et personlig og koselig uttrykk. Synes du det er vanskelig å sette sammen fine putekombinasjoner? Sjekk ut våre favorittkombinasjoner for sesongen her.

Vil du se hele utvalget? Se alle Dolores velurputer her og hele sesongens putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er er øko-tex sertifiserte? Vi jobber i hovedsak med naturmaterialer i tekstiler og med skånsom innfarging. I våre puter unngår vi bla polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Ekstra store velurputer - sjekk ut DOLORES BIG

Big-varianten av baseputene er ypperlig å bruke i en putekombinasjon for å få dybde i sofakroken med ulike størrelser. Disse ekstra store formatene er også supermyke og deilige puter for deg som er ekstra glad i å synke godt inn i en sofakrok. 

Husk den mykeste innleggsputen i disse. Kremmerhusets innleggsputer er fylt med andefjær og har noe av markedets høyeste fillpower på hele 850 gr. Se de ulike størrelsene her

Putetrekk sort Dolores Big
Putetrekk Dolores Big caramel
Putetrekk Dolores Big oliven
Stylingtipsene du må lese!
Sesongens fineste putekombinasjoner
Fornyelse på badet!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS