Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Detaljene som overrasker og gjør det personlig hjemme

Klar for litt fornyelse hjemme? Vi hjelper deg med de enkle stylingtipsene du trenger for å enkelt "pusse opp" hjemme. Det er ofte de små detaljene som løfter et rom, det skal overraske og det skal være personlig. Sjekk ut våre beste tips for å fornye hjemme og få inn høstfølelsen. Men enkle sammensetninger av pynt, en vase eller en ny lampe, nye putetrekk, eller kanskje et møbel som både er praktisk og dekorativ, får man fort følelsen av å ha et helt nytt rom. 

Pynt i gruppe

Å lage små grupper av pynt på en hylle, et bord eller vinduskarm, gjør at det ser mer komponert og sammensatt ut. Et produkt alene kan se litt tilfeldig ut, men setter du det sammen i grupper blir det fort en pen helhet over det. Bruk gjerne et brett for å samle det hele, eller kanskje en bok for å gjøre det litt lunere om det er harde materialer eller overflater. Se eksempler under på hvordan en enkel sammensetning får en fin helhet og blir koselig og personlig. 

Glassvase Adrian liten 26,5 cm
Vase Ada hvit
Vase Lady 18 cm
Glassvase Aylo 28 cm
Lysfat speil 40 cm sort
Lysfat speil 40 cm brunt
Pidestall Luca m/potte Dia 12 CM
Blomsterpotte Ansikt Ø14,5cm
Kronelysestake Lea 23,5 cm gull
Kronelysestake Lea 23,5 cm sort
Kronelysestake Iben 10 cm
Kronelysestake Iben 7,5 cm

Mer interiør og pynt? Se alle våre interiørprodukter her.

VAKRE OG DEKORATIVE LAMPER

En lampe kan gjøre mer enn å bare lyse opp rommet. Godt og behagelig lys gir en god følelse i rommet og kan få mørke kroker, hyller og sidebord til å lyse opp. En dekorativ lampe kan også være et dekorativ interiørobjekt om man finner noe man virkelig liker. Her er noen av våre sesongfavoritter som vi garanterer vil stå ut i rommet.

Gulvlampe XXL 190 cm matt sort
Lampe Lisboa sort
Gulvlampe XXL 190cm Oker
Lampe Roma brun

Interessert i lamper? Se alle lamper her.

PRAKTISKE (OG FINE!) SMÅMØBLER

Alle ting bør ha et "hjem" hvor de hører hjemme og noen enkle hyller eller konsollbord kan hjelpe med dette - i tillegg til at de kan både være fine til en vase, et bilde eller et enkelt speil over. Disse småmøblene passer perfekt inn i det skandinaviske hjemmet med sine tynne,stramme linjer med svart stål og noen elementer av hvitoljet eike-look. 

Hylle Naima høy
Hylle Naima lav
Embla Konsollbord Sort
Konsollbord Embla med kurv
Bord Norunn rundt
Settbord Embla sort to stk
Trillebord Sting
Puff Lina svart

Vil du se mer møbler? Se her.

SOFAEN - FÅ INN SESONGENS FARGER

Ingenting fornyer stuen enklere enn nye putetrekk. Det er så enkelt å få inn en helt ny sesong i stuen bare ved å skifte putetrekk. Usikker på gode pute-kombinasjoner? Sjekk ut våre sikre og trygge putekombinasjoner for sesongen her. Husk gode innleggsputer for at putene skal være myke og behagelige, men ikke minst stå fint i sofaen. Våre innleggsputer har myk andrefjær og har blandt markedets høyeste fillpower. 

-30%
Putetrekk Flettet skinn natur
-30%
Putetrekk velur Høstgren
-30%
Putetrekk Ansikt velur beige
-30%
Putetrekk velur Blomst strå
-30%
Putetrekk Dolores sort
-30%
Putetrekk Dolores Orange
-30%
Putetrekk Dahlia svart
-30%
Putetrekk Dolores mørk brun

Se alle sesongens putetrekk her!

Få en grønn oase
NYHETER
Til interiørentusiasten

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS