Detaljene som overrasker og gjør det personlig hjemme

Klar for litt fornyelse hjemme? Vi hjelper deg med de enkle stylingtipsene du trenger for å enkelt "pusse opp" hjemme. Det er ofte de små detaljene som løfter et rom, det skal overraske og det skal være personlig. Sjekk ut våre beste tips for å fornye hjemme og få inn følelsen av en ny sesong eller årstid. Men enkle sammensetninger av stemningsfulle lysestaker og lykter, en øyefangede vase eller lampe, nye putetrekk i freshe farger, eller kanskje et møbel som både er praktisk og dekorativ, får man fort følelsen av å ha et helt nytt romse

Pynt i gruppe

Å lage små grupper av pynt på en hylle, et bord eller vinduskarm, gjør at det ser mer komponert og sammensatt ut. Et produkt alene kan se litt tilfeldig ut, men setter du det sammen i grupper blir det fort en pen helhet over det. Bruk gjerne et brett for å samle det hele, eller kanskje en bok for å gjøre det litt lunere om det er harde materialer eller overflater. Se eksempler under på hvordan en enkel sammensetning får en fin helhet og blir koselig og personlig. 

50%
30%

Mer interiør og pynt? Se alle våre interiørprodukter her.

VAKRE OG DEKORATIVE LAMPER

En lampe kan gjøre mer enn å bare lyse opp rommet. Godt og behagelig lys gir en god følelse i rommet og kan få mørke kroker, hyller og sidebord til å lyse opp. En dekorativ lampe kan også være et dekorativ interiørobjekt om man finner noe man virkelig liker. Her er noen av våre sesongfavoritter som vi garanterer vil stå ut i rommet.

50%
50%
50%
50%

Interessert i lamper? Se alle lamper her.

PRAKTISKE (OG FINE!) SMÅMØBLER

Alle ting bør ha et "hjem" hvor de hører hjemme og noen enkle hyller eller konsollbord kan hjelpe med dette - i tillegg til at de kan både være fine til en vase, et bilde eller et enkelt speil over. Disse småmøblene passer perfekt inn i det skandinaviske hjemmet med sine tynne,stramme linjer med svart stål og noen elementer av hvitoljet eike-look. En fin velurstol til ekstra gjester og som avlastning i gangen eller på hjemmekontoret er ofte praktisk og fint å ha tilgjengelig.

40%
40%
40%
40%
40%
40%
40%

Vil du se mer møbler? Se her.

SOFAEN - FÅ INN SESONGENS FARGER

Ingenting fornyer stuen enklere enn nye putetrekk. Det er så enkelt å få inn en helt ny sesong i stuen bare ved å skifte putetrekk. Usikker på gode pute-kombinasjoner? Sjekk ut våre sikre og trygge putekombinasjoner for sesongen her. Husk gode innleggsputer for at putene skal være myke og behagelige, men ikke minst stå fint i sofaen. Våre innleggsputer har myk andrefjær og har blandt markedets høyeste fillpower. 

50%
50%
50%

Se alle sesongens putetrekk her!

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Skap lun stemning med levende lys

Det er tid for innekos og finne frem lysestaker og pledd. Det er vel ingenting som overgår den gode stemningen som levende stearinlys.

Sesongens trender - bli inspirert!

Sesongens trender og farger tar utgangspunkt i den moderne skandinaviske livsstil blandet med naturlige materialer og varme fargetoner.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS