Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

STILIGE PLANTE- OG POTTEKOMBINASJONER

Sjekk ut våre enkle og stilige kombinasjoner for eviggrønne planter og stilige potter. Grønt i interiøret er bra for fokus og konsentrasjon, men ikke minst er det deilig å ha det frodig rundt seg. Har man ikke grønne fingre, er eviggrønne planter et supert alternativ. Og en lekker og kul potte kan i seg selv være både dekorativ og kult i interiøret. 

POTTE ANSIKT

+

EUCALUPTUS-PLANTE

 

En liten og nett potte som samtidig drar blikket mot seg med sitt lure smil. Kombiner med en enkel og klassisk eucaluptus-plante, slik at potten får skinne like mye som planten. 

CARLA POTTE

+

LITEN PALME

 

Den blågrønne potten er et frisk pust i interiøret. Vår favoritt-palme kan lyse opp enhver mørk og trist krok.

Spre palmebladene utover og få godt volum på palmen og du er sikret en eviggrønn oase i lang tid - selv uten grønne fingre.

POTTE LEO

+

PLANTE EUCALYPTUS I POTTE

 

Denne kombinasjonen gir en leken stemning. Blomsterpotte med formen av et leopardhode med en grønn eucalyptur plante oppi blir en pyntefigur i seg selv. . En leken og morsom kombinasjon som vi elsker.

Kjempefin i f.eks en hylle hvor du trenger litt grønt som ikke brer seg for mye ut. 

LUCA PIDESTALL

+

GRESS I POTTE

 

En frodig og enkel kombinasjon, passer både på kjøkkenbenken (perfekt potte til urter!) og i vinduskarmen.

Det praktiske stativet gjør at du kan få to høyder på potten, og to potter ved siden av hverandre i ulike høyder er veldig dekorativt. 

LULU PIDESTALL 

+

LITEN PALME

 

Vi elsker fine pidestaller og Lulu pidestallen kommer i to ulike høyder, med sort potte. Med pidestallens høyde og palmens frodige blader, kan denne ta stor plass og gjøre rommet ekstra frodig. 

PLANTEKASSE ASK

+

GRESSPLANTE

 

Perfekt for deg som har litt plass og ønsker å fylle det opp med grønne planter. Plantekassen på stativ er stilren med runde former, som passer inn i de fleste stiler. . Den enkle gressplanten gir masse frodig følelse i denne plantekassen. 

AQUA POTTE

+

EUCALYPTUS PLANTE

 

En potte som virkelig er en øyefanger med sin lekre form og farge. Denne potten fortjener en hedersplass i rommet for den er virkelig en glede for øyet.

Her har vi kombinert den med en enkel eucaluptus blomst, slik at potten skal få skinne litt ekstra.

Frisk opp 1-2-3
Skap en grønn oase
Dekk bordet for vår

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS