Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Tre tips til å friske opp hjemme

Når man skal tilbringe ekstra mye tid hjemme, er det viktig at man trives og har en koselig og god atmosfære. Kanskje ønsker man noen optimistiske vårfarger inn som gjør oss ekstra glade, eller om man går for en lun atmosfære med lune og varme farger. Puter, blomster og vaser, grønne planter og fin pynt er noen stikkord. Her får du tre enkle og inspirerende tips til å friske opp hjemme.

TIPS 1: Puter - få inn nye farger du trives med

En innbydende og lun sofakrok er fristende. Å bytte puter er en enkel form for fornyelse og kan gi hele stuen et nytt uttrykk. Farger gjør oss glade, og her kan man kombinere akkurat de farger, print, tekstiler og kombinasjoner man måtte drømme om. Lun og eksklusiv bomullsvelur, sommerlig lin og bomullsputer med print som faller i smak. Se alle våre putetrekk her.

Under ser du tre ulike fargekombinasjoner som inspirerer! Synes du fortsatt det er vanskelig å vite hva du skal sette sammen? Les våre tips til fem lekre og trygge putekombinasjoner i vår her.

Klassisk blå

Vårfrisk grønn

Lun oker

TIPS 2: grønne planter gir godt innemiljø

Frodige og grønne planter gjør oss godt. Ikke bare er det deilig fargerikt, men det gir oss assosiasjoner til vår, naturen i utspring og varmere tider i sikte. Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Om man vil gå for palmer, strå eller gress er opp til en selv. 

Les mer om hvordan få en grønn oase hjemme her  eller se våre favoritter rett under. 

Plante Palme liten
Gressplante i potte håndlaget
Plante Leaf 85cm
Plante Palme liten

TIPS 3: en vakker vase, potte og pynt gir umiddelbar fornyelse

En vakker vase kan være prikken over i'en i et rom - den kan være et blikkfang i seg selv. Den kan være den dekorative detaljen som gir rommet et personlig preg, og den kan få inn friske blomster og farger.

Det kan være fint å samle vasen og annen pynt på et vakkert brett, det rammer inn pynten på flott måte. Se tre favoritter med vaser, potter og pynt under eller se alle våre vaser og potter her og dekorative figurer her.

-50%
Glassvase Maja
Glassvase Adrian 34 cm
Glassvase Aylo grå 20 cm
Potte Ansikt sort
Plante Eucalyptusgren 69 cm
Tørkede blomster Knopp Ivory/Creme
Gren Limonium lilla 45cm
Bukett Tørkede blomster natur
Monter papegøye sort
Fugl Kai Blågrå 12 cm
Keramikk lysfat Alva gull stort
Metallring liten
Trend! Pampas og strå
Sesongens lamper
Forny badet!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS