Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Forny din stue med putetrekk

- Vi viser deg hvordan!

Nye putetrekk i sofaen er en rask og enkel metode for å gi en oppfrisking til stuen. Vi ønsker å vise deg hvordan, samt hva du kan gjøre for å få det fint i sofakroken din. Bla deg nedover og se hvor enkelt det kan være.

Valg av putetrekk

Før du begynner - lukk øynene og se for deg stuen og sofagruppen din. Tenk over hvilke farger som er der i dag, hvilke farger du har på veggen, interiøret og på møblene. Videre ser du for deg hvilke farger som gjør deg glad og som du ønsker å bruke i stuen. Dette blir ditt utgangspunkt for videre valg. Du kan se alle våre putetrekk her.

Vanskelig å velge? Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. rødt, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Putetrekk Dolores er blitt en favoritt som baseputetrekk, se de mange fargene her. 

-30%
Putetrekk Ansikt velur beige
-30%
Putetrekk Blad
-30%
Putetrekk Dolores burgunder
-30%
Putetrekk Dolores sort

Lek deg med ulike tekstiler

Bomull, velur, skinn, teddy og chenille - mulighetene er mange.

En kombinasjon av ulike tekstiler og størrelser skaper både dybde og en spennende kombinasjon Perfekt for en vakker styling. Sjekk gjerne ut våre forsalg til lekre og trygge putekombinasjoner her.

-30%
Putetrekk chenille Mille
-30%
Putetrekk flettet skinn

Miks ulike størrelser

Du trenger ikke å holde deg til en størrelse på alle putene i sofaen. En miks av små, store og avlange putetrekk gir en ekstra trendy vri.

Et tips er å holde deg til en avlang pute og la resten være kvadratisk for et rolig og avslappende uttrykk.

Putetrekk Runa mørkeblå
-30%
Putetrekk velur Høstblad

Hvordan plassere putene

Etter du har funnet putetrekkene er neste steg å gi de en plass i sofaen. Uansett om du ønsker en minimalistisk stil, eller motsatt, så er den enkleste løsningen å gruppere putene i 2, 3, 5 - alt ettersom hvor mange du skal ha i sofaen og hvor stor den er. Start alltid med å plassere de største putene bakerst og jobb deg fremover.

-30%
Putetrekk Art Deco velur olive
-30%
Putetrekk Grenblomst blå
Putetrekk Dahlia beige
-30%
Putetrekk lin Dahlia blå

Puter funker overalt

Det er ikke bare din sofa som kan ha puter i seg. Har du en loungestol eller en benk? Plasser en pute i den, og gjerne i samme fargespekter som putene i sofagruppen.

Dette er med å skape en lun og helhetlig stemning i hjemmet. 

-30%
Putetrekk velur Blad/blomst
Putetrekk Blader offwhite
-30%
Putetrekk velur Høstgren
-30%
Putetrekk velur Vintage

Husk innleggsputer av høy kvalitet

Hvilke innleggsputer du velger er viktig for uttrykket og hvordan putetrekket blir seende ut. Våre innleggsputer er fylt med myke og behagelige andefjær og de har en høy fyllevne. Dette gir store, fluffy puter som holder formen.

Alle innleggsputene er sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd. Se alle våre innleggsputer her.

Sesongens putekombinasjoner
Ukens nyheter
Sesongens trender

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS