Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 599 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

Slik bruker du bilder til å skape et personlig hjem

Bilder er stemningsskapere og de bidrar til å skape et personlig uttrykk i hjemmet ditt. Kremmerhuset har et bredt utvalg av bilder til svært god pris, slik du enkelt kan fornye ethvert rom i hjemmet ditt, og skape den atmosfæren du ønsker i ditt hjem. 

Vi viser deg hvordan du med ulike bilder kan skape forskjellige uttrykk, enten du er glad i grafiske mønster, maleri eller klassiske motiv. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke kombinasjoner av bilder sammen du kan sette sammen med resten av interiøret ditt. Vårt beste tips er å prøve seg frem, helt til du finner det uttrykket du vil ha. 

Varme farger:

Bilder i varme farger som rød og oransje skaper gjerne en lun og god atmosfære i rommet de henger i. Henter du igjen fargene i resten av interiøret, som for eksempel i møbler, vaser eller pledd, så skaper du en fin helhet og rommet vil føles enda lunere.

Lerretsbilde Ela
499,-
Lerretsbilde Anuva
499,-
Gressplante Strå 90 cm
399,-
Lykt Sienna stor
499,-

En stue - tre ulike uttrykk:

Ut i fra om du foretrekker varme eller kalde farger kan du justere på helheten i et rom med hjelp av veggpynten. Hvis du liker kalde farger, og har en kjølig blåfarge på veggene kan du gjerne også forsterke dette uttrykket med blå detaljer på bildene dine. Hvis du liker kalde farger, men gjerne vil sørge for en god balanse i rommet, så det ikke oppleves for kaldt, kan du gjerne bruke bilder med varmere farger. Hent gjerne inn elementer fra naturen, som strå, grener, kurv eller planter – de er også med på å skape et lunere uttrykk.

Slik kan du enkelt skape en rask forandring uten å bruke mye tid og krefter på å male om. Se under hvordan en og samme gang endrer seg ved hjelp av ulike bilder og interiør.   

Lerretsbilde Ameva med ramme
1.299,-
Bilde Spring Breeze 1 av Linda Skaret
499,-
Bilde Spring breeze 2 av Linda Skaret
499,-
Maleri Midnatt med ramme
999,-

Mørke vegger gir stort spillerom:

Dempet sort er en av fargene som har holdt seg godt i trendbildet de siste årene. Den gir deg stort spillerom i forhold til hvilken kunst du kan dekorere med. Bilder i sort-hvitt skaper et klassisk uttrykk, mens sterke og spreke farger skaper blikkfang og gir rommet mer energi. Kombinerer du bilder med elementer fra naturen med planter får du med gang et mykere og naturnært uttrykk.

Lerretsbilde Jolina
499,-
Lerretsbilde Ela
499,-
Lerretsbilde Nela med ramme
1.299,-
Loungestol Konrad Grå Velur
1.599,-

En lys vegg er som et blankt lerret:

Lysevegger er å finne i de aller fleste hjem. Har du en lys vegg eller et helt lyst rom har du mange muligheter. Mange velger å lage en hel bildevegg, satt sammen av bilder i ulike farger og størrelser, men nå er farger på full fart inn i trendbildet. Med en lys vegg kan du virkelig utfolde deg og velge et skikkelig blikkfang. 

Lerretsbilde Ela
499,-
Lerretsbilde Ameva med ramme
1.299,-
Stumtjener Nord
799,-
Lerretsbilde Tram
499,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS