Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Bruk bilder til å skape et personlig hjem

Bilder er flotte stemningsskapere og de bidrar til å skape et personlig uttrykk i hjemmet ditt. Kremmerhuset har et bredt utvalg av bilder til svært god pris, slik du enkelt kan fornye ethvert rom i hjemmet ditt, og skape den atmosfæren du ønsker i ditt hjem. 

Vi viser deg hvordan du med ulike bilder kan skape forskjellige uttrykk, enten du er glad i grafiske mønster, maleri eller glassbilder. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke kombinasjoner du kan sette sammen av bilder med resten av interiøret ditt. Vårt beste tips er å prøve seg frem, helt til du finner uttrykket du vil ha og liker romfølelsen det gir. 

Varme farger

Bilder i varme farger som brun og oransje skaper gjerne en lun og god atmosfære i rommet de henger i. Henter du igjen fargene i resten av interiøret, som for eksempel i møbler, vaser eller putetrekk, så skaper du en fin helhet og rommet vil føles enda lunere.

Glassbilde Warm Embrace
Bord Norunn rundt

Glassbilde Ray of light av Linda Skaret
-30%
Glassvase Adrian 34 cm

Malerier perfekt på soverommet

Bilder i jordtoner passer perfekt inn sammen med brunt og grønt. Disse nydelige maleriene gjør seg så godt på soverommet sammen med sengesett i grønn og blå bomull. Pynt også opp med flotte eviggrønne planter for å skape en herlig atmosfære. Disse bildene på lerret har gulldetaljer som gjør seg så godt mot det brune og beige, og gjør det enkelt å ta opp gulldetaljer i det andre interiøret i rommet. 

Håndmalt bilde Fading 80x80 cm
-30%
Plante Palme liten

Håndmalt bilde Secret 80x80 cm
Plante Leaf 85cm

Ett rom, tre ulike bilder

Velg det bildet som passer best inn i den helheten du ser for deg i rommet. Ta opp fargene i bildet i de resterende interiørelementene du plasserer i rommet. Knytt enkelt fargene på putetrekkene til bildet, og skap en nydelig helhet og deilig romfølelse. Bland gjerne inn mørke og lyse fargetoner for å komplimentere bildet som henges på veggen. Bland gjerne inn elementer fra naturen som strå, grener eller kurver for å skape et lunt rom. 

Bilder fornyer enkelt et rom uten behovet for å måtte male, finn din stil. 

Bilde Blue ocean 70x90 cm

Lerretsbilde Breathe 60x90 cm

Bilde Nela grønn 82x82 cm

En vegg er som et blankt ark

Lyse vegger er å finne i de aller fleste hjem. Har du en lys vegg eller et helt lyst rom har du mange muligheter. Mange velger å lage en hel bildevegg, satt sammen av bilder i ulike farger og størrelser, men nå er farger på full fart inn i trendbildet. Med en lys vegg kan du virkelig utfolde deg og velge et skikkelig blikkfang. 

 

Bilde Nela grønn 82x82 cm
Lerretsbilde Hope

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS