Interiørtrender 2022

Stue med sofa og interiør og puter fra Kremmerhuset

Ny sesong står for tur og sesongens trender er virkelig formfulle og fengende fornyende. Nye trendmaterialer i alt fra tekstil, interiør og former gir spennende kontraster i sammensetningene og en edgy look. I Kremmerhuset tas sesongens store trender ut i tre magiske kolleksjoner, nøye sammensetninger av putetrekk, utvalgte vaser og lyslykter til edgy former og materiale på møbler. Les mer om sesongens herlige trender.   

 

Sesongens materialer

Sesongens materialer er kontrastfylt, men som sammen blir spennende sammensetninger med edge. Fra tekstiler med struktur som tuftet bomull, bouclé, teddy, chenille, lin og velur som gir myke sofakroker med dybde.

Innenfor interiøret er det banket glass, gjerne kombinert med matt keramikk og tre – det er fortsatt organiske og runde former som står sterkt, men skulpturelle former har definitivt en plass i trendbildet. Vaser og lykter i farget glass er gir lunhet til et ellers hardt materiale.

Stikkord for sesongens trendmaterialer:

 

 

Hylle med glassvase og interiørdekor
Bord med vase og lysestake
Lysestake med bobler i farget glass
store vaser i keramikk

Farger og mønster

Trenden går i tre tydelige retninger, fra elegant, feminint til trendy og edgy. Mønster hentes med inspirasjon fra naturen og mykere organiske mønster, men det er mye mer strukturer i produktene i seg selv som gjør at de alene blir spennende i interiøret.

Organiske former står også sterkt på veggen som i speil og bilder. Å sette sammen ulike speil i ulike former og størrelser gir en enorm effekt på både lys og romfølelse, i tillegg til at det blir et blikkfang i rommet. Veggbilder med tydelige strukturer og 3D-effekter eller organiske former er spot-on på sesongens trender.

Fra eleganse i toner som natur, beige og kamel med et touch av pudderrosa, som i kolleksjonen Mindful Fall. Til den mer feminine kolleksjonen Calming Blues som er dypere i fargene med blått, beige i tekstiler som velur og fake-fur. Til de sanselige sandfargene som blandes med mørkere beige- og bruntoner i kolleksjonen Natural Heaven.

Stikkord for sesongens trendfarger:

  • Naturtoner som offwhite, sand, beige og brunt
  • Kontrastfarger med blå og pudderrosa
  • Mønster fra naturen og myke organiske mønster
sofakrok med puter
Velurpute og tuftet pute
tre puter i kombinasjon med mønster og ulik tekstil
strukturpute med to andre pynteputer

Få stilen!

Ute eller litt ekstra hjelp for å få stilen? Her er noen stikkord som gjør stilen for sesongen. Les mer om hver kolleksjon under. 

  • Store krukker og vaser - et skikkelig statement-produkt på bordet, hyllen eller rett på gulvet
  • Blanding av tekstiler med ulike strukturer, kvaliteter og mønster - gir en myk og spennende sofakrok med dybde. Se sesongens putetrekk her.
  • Interiørdetaljer i matt keramikk og banket glass – blandes for et spennende uttrykk, gjerne med tre eller metall. Ved å blande materialer skaper man kontraster og det er fint å mikse med materialer i i tre eller farger som myker opp uttrykket. Ram gjerne inn vaser og lysestaker med et lysfat eller en bok. 
  • Kjegleformede interiørprodukter – det kan være potter, pidestaller eller bord.
  • Grønne planter for et frodig hjem, lar sommeren vare lengre og gir et levende uttrykk hjemme. Få en grønn oase hjemme med masse grønne planter.

Aktuelle kolleksjoner

Trendkolleksjon: Calming blues

Match blå tekstiler med lyse beigetoner og blad-print i velur. Marmor og messingelementer gjør temaet feminint og lekkert.

Trendkolleksjon: Natural heaven

Fargeskalaen går i sanselige sandfarger og beigetoner som mixes med tøffe materialer som sort metall og speil.

Høstkolleksjon: Mindfull fall

En elegant kolleksjon med edge! Fargene går i natur, beige og kamel, og med et touch av pudderrosa.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS