Sesongens lekre lamper

Lamper er som rommets øyner. De lyser opp og setter en stemning og effekt på både vegger og de elementene du ønsker å fremheve i rommet ditt. 

Vi i holder oss alltid oppdatert på trendene, og vi ser at denne våren er det fortsatt de skandinavisk design med rene linjer som fortsatt gjelder. Dette kombinert med stilrene farger, så vet vi at våre lamper vil passe inn i ethvert hjem.

Lampe Tokyo i metall er den perfekte bordlampen. Med sin kule kjeglefasong og praktiske størrelse vil denne lampen passe utmerket inn i de fleste hjem. Hvilken farge er din favoritt?

Trendy bordlamper i sort og gull

Disse bordlampene er i vinden og en skikkelig vinner blant våre kunder. Hos oss finner du bordlampen i to varianter,en i sort og en i gull.

Med sine runde stilrene former er dette lamper du kan ha glede av i lang lang tid.

Bordlampe Milano sort

Oslo gulvlampe i sort og beige

Disse trendy, stilrene og moderne lampene Oslo, kan du få i både beige og sort. Lampen er utrolig lekker i stua, og gir en fantastisk stilig stemning i rommet. Perfekt ved siden av sofaen eller godstolen.Velg din favorittfarge som passer best inn i ditt hjem. Og ikke glem å style den sammen med passende putetrekk i sofaen som vil løfte hele rommet og bli som ny.

 

Boligstylist

Visste du at vi har nå fått egne stylingsveiledere i flere av våre norske butikker? Ta kontakt, og de kan gi deg råd og tips på hva du kan gjøre med enkle grep for å få hjemmet ditt som du ønsker. Du kan lese mer om det her

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Fornyelse av badet

Marmor er lekkert, tidsløst og klassisk. Det er ikke nødvendig å pusse opp hele badet for å få inn litt elementer av marmor.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS