Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Sesongens lekre lamper

Lamper er som rommets øyner. De lyser opp og setter en stemning og effekt på både vegger og de elementene du ønsker å fremheve i rommet ditt. 

Vi i holder oss alltid oppdatert på trendene, og vi ser at denne våren er det fortsatt de skandinavisk design med rene linjer som fortsatt gjelder. Dette kombinert med stilrene farger, så vet vi at våre lamper vil passe inn i ethvert hjem. 

Visste du at vi har nå fått egne stylingsveiledere i flere av våre norske butikker? Ta kontakt, og de kan gi deg råd og tips på hva du kan gjøre med enkle grep for å få hjemmet ditt som du ønsker. Du kan lese mer om det her

XXL-lampen en favoritt!

Gulvlampe XXL 190 cm matt sort
Gulvlampe XXL 190cm Oker
LISBOA BORDLAMPE

Vi elsker denne sesongnyheten: Lisboa bordlamper i sort og hvit. Med sine runde stilrene former vil den garantert bli en salgshit. 

Lampe Lisboa hvit
Lampe Lisboa sort

Roma bordlampe i grå, karamell og brun

Disse trendy, stilrene og freshe lampene Roma kan du få i både grå, kamel og brun. Med lampeskjerm i velurstoff og fot i farget glass, setter den et lukrativt preg i rommet. 

Velg din favorittfarge som passer best inn i ditt hjem. Og ikke glem å style den sammen med passende putetrekk i sofaen som vil løfte hele rommet og bli som ny.

Tips! Bruk den gjerne som nattbordlampe også. 

 

Lampe Roma karamell
Lampe Roma brun
Lampe Roma grå/blå
Sesongens trender
Våre lekre lysestaker
Fornyelse på badet

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS