Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Møbelserien Embla - stilsikker og elegant

La deg inspirere av møbelserien Embla i sort, trendy og moderne stil. Serien består blant annet av praktiske småbord og konsollbord, og møblene tar seg like fint ut alene, som kombinert med andre møbler fra serien. 

Utgangspunktet i denne serien var å lage møbler som kunne passe inn i alle hjem, og enkelt kombineres med møbler og interiør som allerede var i hjemmet. Med dette i bakhode har vi nå relansert møbelserien Embla! Noen av møblene kjenner du kanskje igjen fra tidligere, men med de ekstra tilskuddene er dette en serie som vil følge trendene år etter år. 

-25%
Embla Konsollbord Sort
-25%
Konsollbord Embla med kurv
-25%
Settbord Embla sort to stk
-25%
Hylle høy Embla

Praktiske småbord

Bor du i en liten leilighet, eller setter du pris på smarte løsninger? Da er dette bordet noe for deg!

Bordet kommer i et sett på 2 stk, hvorav den ene er mindre enn den andre. Det gjør at den passer ypperlig til små rom og leiligheter hvor smarte løsninger er viktig.

Sett bordene sammen når du ikke behøver stor bordplass, men dra bordene ut og få nesten dobbelt så stor plass ved behov.

 

Kjøp her

Kundefavoritten Embla konsollbord

Dette kjente og kjære konsollbordet har vært med oss en stund, og vi blir aldri lei! Et praktisk konsollbord som passer i alle rom. Plasser den i gangen med noen filtkurver under, og oppbevar ullsokker, skjerf og det du måtte ha behov for. I stuen gjør den seg utmerket med en pyntevase, et bilde eller speil over, og noen av dine favorittbøker som utstilling. Muligheten er altså mange med dette konsollbordet!

Kurv it up!

Et nytt møbel i Emblaserien er dette råstilige konsollbordet med kurv under. En moderne og trendy vri på det velkjente konsollbordet vi alle kjenner til i dag. Kurven har med sine sorte metallstenger et nytt og spennende preg, og det skaper et virkelig blikkfang i hjemmet.

 

Er du en av de som liker orden og system? Plasser strikketøyet, bøker og magasin i kuren, og la de skinne!

 

Kjøp her
NYHETER
Sesongens putekombinasjoner
Gavetips under 300,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS