Meraki - fine gavetips!

Meraki er en merkevare som er utviklet i Danmark og har et helt univers av velværeprodukter inspirert av skandinavisk estetikk. Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Alle produktene fra Meraki er økologiske og plast- og glassflaskene er produsert av 100% resirkulert materiale. Meraki produserer ulike velværeprodukter som såper, masker, håndkrem, sjampo og balsam. Noe fra Meraki er en superfin gave å gi og få.

Meraki håndkrem

Dette er to økologisk sertifiserte håndkremer som passer til alle hudtyper og gjør at hendene dine føles myke og herlige uten å virke fete. De kommer i en størrelse som gjør at man kan ta de med seg i vesken, i lommen eller på reise. 

Denne økologisk sertifiserte håndkremen fra Meraki holder hendene dine myke og fuktige. Kremen inneholder aloe vera, jojobaolje og kakaosmør som vil den gjøre hendene myke, smøre og ta vare på hendene din.

Herlig fukt til ansiktet

To deilige masker som gir rik fuktighet til ansiktet og gjør at huden føles myk og vel. Ansiktsmaske Sensitiv er spesielt laget for sensitiv hud og passer til alle slags hudtyper. Ansiktsmaske Anti-Age er intens, men mild. Masken er full av ingredienser og antioksidanter som gir fuktighet og styrker hudens elastisitet og fasthet.

Bruk maskene på renset hud og la den sitte i 20-30 minutter. Fjern deretter masken forsiktig og masser den resterende kremen inn i huden din. Unngå kontakt med øynene!

Silky mist

Denne serien fra Meraki har alt du trenger til kroppen fra topp til tå! De har et nydelig og minimalistisk utseende som gjør at de kan stå fremme i dusjen, på vasken eller i hyllen hele tiden. Alle produktene har hver sin herlige duft og passer til alle hud- og hårtyper.

Meraki til kjøkkenet - oppvaskssåpe med nydelig duft av blomster

Vil du se hele sortimentet fra Meraki?
Se alle produktene her.

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Perfect match

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS