Tips til hjemmekontoret - praktisk OG hyggelig!

Skal man først jobbe hjemmefra, er det fint å ha sin lille sone til egne abeidssaker. En koselig sone med godt arbeidslys, en praktisk hylle og litt frodig grønt rundt seg for litt ekstra energi. En kopp med en spesielt god te eller kaffe kan hjelpe på motivasjonen. Se våre beste tips for å holde humøret oppe på hjemmekontoret.

Sidebord, hyller og ekstra lys

Et flyttbart sidebord til å sette fra seg kaffekoppen, en praktisk hylle for ekstra oppbevaring, litt ekstra stemningsfult lys eller en loungestol når man trenger et sceneskifte fra pc'en.

40%
40%
50%

Kontorstolen i deilig velur

Ellie velurstol er perfekt til kontoret, gangen eller spisebordet. God sittecomfort og den finnes i hele tre nydelig farger. ​Den myke og behagelige veluren står fortsatt sterkt i interiørbildet og vi innreder mer enn gjerne med den herlige tekstilkvaliteten.

42%
46%

Andre ting som gir litt ekstra kos i hverdagen

25%
25%
25%

Få inn grønt rundt deg

Frodige og grønne planter gjør oss godt. Ikke bare er det deilig fargerikt, men det gir oss assosiasjoner til vår, naturen i utspring og varmere tider i sikte. Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Om man vil gå for palmer, strå eller gress er opp til en selv. 

Les mer om hvordan få en grønn oase hjemme her  eller se våre favoritter rett under. 

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Våre kjøkkenfavoritter

Skjærebrett er supre til å servere mat og retter på når du har skjært opp og tilberedt maten klar. 

Fornyelse av badet

Marmor er lekkert, tidsløst og klassisk. Det er ikke nødvendig å pusse opp hele badet for å få inn litt elementer av marmor.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS