Årets julekolleksjoner - bli inspirert og finn dine julefavoritter!

Er du en som går og tripper for å pynte til jul, eller venter du til langt ut i desember med å ta inn julestemningen i hus? Uansett om du starter nå eller senere, kan du se årets fine julekolleksjoner og bli inspirert! Om man liker det tradisjonelt, moderne, maksimalistisk eller stramt - finn dine julefavoritter her.

PS! Gleder du deg allerede nå til å pynte juletreet?! Sjekk ut sesongens flotteste julekuler. 

Koselige toner i brunt og innspill av gulldetaljer

Behagelige brune toner kan kombineres med både grønt, rødt, offwhite og gull.  i årets kolleksjon har vi dratt inn interiørdetaljer av gull i kombinasjon med myke og lune tekstiler, elementer at mangotre og levende lys, gir resultatet av et koselig og varmt julehjem. Vi bare elsker lunheten og elegansen av naturtonen brunt + gull <3

Elegant jul i gull og hvit

Elegant, delikat og lekker. Vi elsker den eklusive kolleksjonen som går i hvitt og gull. Kombiner det metaliske med en pute i trendy teddystoff og vi skal love deg at det sitter. det

Samle lyslykter og vaser og noen enkle pyntefigurer eller julekuler på et lysfat som rammer det hele inn. Det oser eleganse og jul.

Rød tradisjon

Vår klassiske røde julepynt har tradisjonelle former som stjerner, grantrær og dompap, men er likevel moderne i snitt, mønster og vri, og passer perfekt inn i den skandinaviske stilen!

Levende lys og lykter får man ikke nok av under den mørkeste (men koseligste!) tiden. Kombiner ulike materialer som varmer hverandre som glass og treverk, metall og myk velur og få et varmt og lunt julepyntet hjem.  

Smakfulle gavetips
Gavetips under 300 kr
Sesongen vakreste julekuler

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS