Høstens lekre putekombinasjoner

Høsten banker på døren og vi er klare for varme og lune farger i stua. Skap en umiddelbar fornyelse av rommet ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Under finner du ulike putekombinasjoner fra sesongens lekre nyheter og farger, som gir deilig fornyelse og inspirasjon i stuen. Se alle våre putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Hei høst!

Få skikkelig høststemning med denne nydelige putekombinasjonen.

Putetrekket med høstbær gir en lun og stemningsfull sofakrok. En absolutt nydelig kombinasjon hvor du kan slenge deg nedpå og nyte høstkveldene. 

Høst ute-høst inne

Ta med deg naturen inn med denne friske og høstlige putekombinasjonen. Det myke putetrekket med bladprint skaper dybde til sofakroken, vakkert!

I tillegg trekker vi frem det grønne fra naturen, og trendy teddy tekstur til kosekveldene. En absolutt frisk og vakker kombinasjon.

Tidløs og lekker

En nydelig putekombinasjon som fort forvandler sofaen til en innbydende høstkrok. 

Putetrekket med nydelig print av åkertistel er tidløst og kan brukes gjennom flere sesonger, i tillegg til at det er et skikkelig blikkfang. Og du MÅ bare kjenne på putetrekket i fake fur, som kommer til å bli din nye bestevenn på kjølige høstkvelder. Virkelig en tidløs og lekker kombinasjon!

  • Putekombinasjon med baseputer i velur i okergul og rust oransje. Putetrekk med høstbær i lilla, oransje, rust, beige.
  • Natur putekombinasjon med baseputer i hvit teddy og sjøgrønn lin. Putetrekk med høstblader i beige og grønntoner.
  • Baseputer i fake fur og mørk kamel velur. Blått putetrekk med print av åkertistel i beige og brun.

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et bilde eller i en behagelig loungestol.

Trendy teddy

Teddy er virkelig på radaren denne høsten, og vi tar det med oss inn i stua også! Putetrekk i teddy gir en lun, koselig og innbyende stemning- perfekt nå som vi bare vil krype inn i sofakroken og nyte høsten. De gjør seg også godt sammen med andre materialer som velur, lin og boucle.

Nå er det bare til å tilføre noen deilige putetrekk i teddy, sette sammen din nye favoritt putekombinasjon og slenge deg ned på sofaen med noe varmt å drikke, levende lys og din favorittserie på tv-en. 

Baseputer kan brukes år etter år. Våre Dolores velurputer finnes i en rekke farger og er laget av 100% bomullsvelur. Velur er et tidløst materiale som gir et lunt og hjemmekoselig uttrykk. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av Dolores putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Tid for innekos

Endelig tid for innekos - skap den perfekte høststemningen med lykter, lys og og å kombinere puter og pledd i varme farger.

Høstkolleksjon: Mindfull fall

En elegant kolleksjon med edge! Fargene går i natur, beige og kamel, og med et touch av pudderrosa.

Sesongens trender 2022

Sesongens trender med spennende materialer, farger og sammensetninger.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS