Gled din mamma - her får du gavetipsene

Kjærlighets te og lakris med smaken av bringebær og hjertesjokolade

Morsdag er en dag for å feire og sette pris på alle de fantastiske mødrene der ute. Det er en dag for å vise sin takknemlighet og kjærlighet til sin egen mor, og for å gjøre noe ekstra hyggelig for henne. Uansett om du gir henne en gave, tar henne med ut for å spise eller bare tilbringer dagen sammen med henne, så husk å fortelle henne hvor mye hun betyr for deg.

Så er det én dag i året at mamma skal få sove lenge, få frokosten servert på senga og få bestemme hva en skal gjøre akkurat den dagen - ja, så er det søndag 12. februar! Overrask med deilig kaffe, kanskje en sjokolade eller ti og smell til et hjemmelaget kort fullt av hjerter og gode ord. Vet du ikke hva du skal skrive? Et krus kan også si det for deg eller se våre gavetips under og bli inspirert!

 

 

30%
30%
Serveringsbrett i tre med asjett i fargen grønn-blå og linserviett i hvit
30%

Frokost på sengen?

30%
30%

Interiørfavoritter

50%
Frodige buketter
50%
Frodige buketter
30%
50%
Frodige buketter

Velvære produkter - en sikker vinner!

Kroppspleien fra Meraki er en favoritt når det kommer til velvære. Meraki er utviklet i Danmark og har et helt univers av velværeprodukter inspirert av skandinavisk estetikk. Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Alle produktene fra Meraki er økologiske og plast- og glassflaskene er produsert av 100% resirkulert materiale.

Kaffekopp i gull og kaffenøtter
Smakfulle gavetips!
Duftlys, håndkrem og ansiktsmaske fra meraki
Gavetips fra Meraki
Håndsåpe og håndkrem fra meraki og tannbørsteholder i hvit marmor
Fornyelse av badet

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS