Forny stua med putetrekk

- Vi viser deg hvordan!

Nye putetrekk i sofaen er en rask og enkel metode for å gi en oppfrisking til stuen. Vi ønsker å vise deg hvordan, samt hva du kan gjøre for å få det fint i sofakroken din. Bla deg nedover og se hvor enkelt det kan være.

Valg av putetrekk

Før du begynner - lukk øynene og se for deg stuen og sofagruppen din. Tenk over hvilke farger som er der i dag, hvilke farger du har på veggen, interiøret og på møblene. Videre ser du for deg hvilke farger som gjør deg glad og som du ønsker å bruke i stuen. Dette blir ditt utgangspunkt for videre valg. Du kan se alle våre putetrekk her.

Vanskelig å velge? Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. rødt, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Putetrekk Dolores er blitt en favoritt som baseputetrekk, se de mange fargene her. 

Dus base

Trendy toner

Herlig harmoni

Rosa puter

Lek deg med ulike tekstiler

Bomull, velur, lin og puter med tufter og struktur - mulighetene er mange.

En kombinasjon av ulike tekstiler og størrelser skaper både dybde og en spennende kombinasjon Perfekt for en vakker styling. Sjekk gjerne ut våre forslag til lekre og trygge putekombinasjoner her.

50%
Putekombinasjoner

Miks ulike størrelser

Du trenger ikke å holde deg til en størrelse på alle putene i sofaen. En miks av små, store og avlange putetrekk gir en ekstra trendy vri.

Et tips er å holde deg til en avlang pute og la resten være kvadratisk for et rolig og avslappende uttrykk.

Hvordan plassere putene

Etter du har funnet putetrekkene er neste steg å gi de en plass i sofaen. Uansett om du ønsker en minimalistisk stil, eller motsatt, så er den enkleste løsningen å gruppere putene i 2, 3, 5 - alt ettersom hvor mange du skal ha i sofaen og hvor stor den er. Start alltid med å plassere de største putene bakerst og jobb deg fremover. Den puten du liker aller best står selvfølgelig foran.

Husk innleggsputer av høy kvalitet

Hvilke innleggsputer du velger er viktig for uttrykket og hvordan putetrekket blir seende ut. Våre innleggsputer er fylt med myke og behagelige andefjær og de har en høy fyllevne. Dette gir store, fluffy puter som holder formen.

Alle innleggsputene er sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd. Se alle våre innleggsputer her.

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Sesongens trender 2023

Sesongens trender med spennende materialer, farger og sammensetninger, fra elegant og feminint til trendy og edgy.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS