Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Hektisk hverdag? Fem enkle tips for deilig førjulsstemning

Vi elsker den deilige førjulsperioden og det skal ikke så mye til for å komme i førjulsstemning synes vi! Og det skal ikke innebære å bake sju slag, vaske huset (og pusse vinduer!) eller fylle huset med nisser.

 

Her er våre 5 tips til enkle, stemningsfulle detaljer som gir 100 % stemning og kos, men som bare krever 5 % innsats:

Kanelhus med levende lys


Levende lys må bare ikke undervurderes! Demp taklyset og tenn mange lys – det er garantert stemningsfullt.

Kanelhusene gir i tillegg en deilig duft av kanel og førjulstid.  Legg bena høyt, ro ned og nyt en rolig kveld eller to. 

Lysfat med enkel pynt og levende lys - DYI


Noen få jule-elementer kombinert med levende lys på et brett eller fat setter stemningen! 

Gjør det enkelt, et kakefat eller et stort tallerken kan fungere fint for å ramme inn dette. Pynt enkelt med en gren av en gran, 3-4 julekuler, annen julepynt og noen fine kubbelys. Man trenger ikke være interiørstylist for å sette sammen en enkel og stemningsfull stileben. Tenn lysene og nyt at førjulestemningen er nå i hus.

Te + godteri + levende lys = gullmedaljekombinasjonen


Ok. Man rakk ikke å bake, eller å kjøpe gløgg (og rosinene fra i fjor var steinharde og for øvrig utgått på dato).

En deilig julete gir faktisk herlig duft, roer nervene (ikke medisinsk-bevist altså, bare en påstand basert på egen erfaring), kombinert med litt sjokolade eller godteri og dempet belysning og levende lys. Hmmmm… vi kjører denne teknikken hele året for å være helt ærlig.  

Pynt grana 5 uker for tidlig!


Vi snakker ikke om 180 cm grantre her! To-tre grankvister i en fin vase med litt enkel julepynt – tradisjonell, moderne, maksimalistsisk eller totalt minimalistisk (ingen pynt) velger man selv. Ingenting oser jul mer en gran og det gir fin julestemning gjennom hele perioden. Disse grankvistene ryr ikke, ingen støvsuging eller vanning nødvendig. Så enkelt, så stemningsfullt!

Forny sofakroken med julefarger


Noen enkle puter i sofakroken fornyer enkelt hele rommet. Om du vil gå for tradisjonell julerødt, eller en skogsdrøm av en sofakrok er opptil deg selv.

Fyll putene med gode andeduns-innleggsputer – de er gode å sitte mot og det aller beste å lene hodet mot (heller ikke vitenskapelig bevist altså, men vår egen mange-årige erfaring med sofakos – det er vi faktisk veldig gode på i Kremmerhuset!).

Vinter og juleinspirasjon
Gavetips under 300,-
Meraki velvære

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS