Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Sesongens lekre og trygge putekombinasjoner

Ny sesong og vi er klar for litt oppfrisking av stuen med nye farger. Å bytte putetrekk gir en umiddelbar fornyelse av rommet, og det beste er at det ikke koster så mye heller. Her finner du fem ulike putekombinasjoner av sesongens lekreste nyheter og farger, som gir deilig fornyelse og inspirasjon i stuen. Se alle våre putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er er øko-tex sertifiserte? Vi jobber i hovedsak med naturmaterialer i tekstiler og med skånsom innfarging. I våre puter unngår vi bla polyester og andre oljebaserte tekstiler.

MYK ELEGANSE

Denne kombinasjonen er delikat og elegant, ton-i-ton. En behagelig kombinasjon. alt i myk bomullsvelur. 

Et stilsikkert og elegant valg. 

FRISK OG STILSIKKERT

Denne kombinasjonen er vårfrisk og stilsikker! En nydelig pute med fuglemønster, kombinert med to ensfargete putetrekk i den mykeste bomullsvelur, som tar opp fargene i mønsterputen. En kombinasjon perfekt for å få våren inn i hjemmet.

VARME TONER

En kul sammensetning av fargen oker, brunt og sort. Mønsterputen skaper et moderne og unikt uttrykk, kombiner med to ensfargede putetrekk som gir varme og en fin helhet til sofakroken.

BLÅTT - EN EVIGVARENDE FAVORITT!

Hva er det som gjør at vi elsker blått? Er det tanken på havet, himmelen eller at den bare passer så godt inn i den nordiske, rene stilen med kombinasjoner av tre? Den myke kombinasjonen av mykeste 100 % bomullsvelur er en drøm å synke ned i. De blå putene plukker opp elementer fra mønsterputen og gjør den til en særdeles trygg og lekker kombinasjon. 

BLÅTT OG OKER <3

En spennende kombinasjon av blått og oker, som gir en et trendy og lekkert uttrykk. De ensfargede putetrekkene i velur skaper en vakker og trygg kombo, og med mønsterputetrekket i blått får den hele kombinasjonen til å poppe. Et realt blikkfang!

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet som er fylt med 100% andefjær med høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer her.

Sesongens nyheter
Naima - for skandinavisk stil
Loungestol i velur <3

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS