Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Skap den rette atmosfæren på soverommet

Lune farger, myke stoff og herlige mønstre som kan kombineres i det uendelige! Kremmerhusets nye produktlinje med sengetøy, dyner og puter i høy kvalitet er som skapt for det nordiske hjem. Sammen med høstens nyheter kan du fornye soverommet på 1-2-3!

Cafesett Luksus kopp med skål
-50%
Sengesett Emilie grønn 140x200
Laken Nora 120x200 beige perca
Bord Norunn rundt

Tidløse fargekombinasjoner

Forny soverommet og skap den rette atmosfæren for en god natts søvn og en mykere start på dagen med ulike sammensetninger av olivengrønt, havblått og okergult. Dette er nydelige fargekombinasjoner en trygt kan mikse og matche for å gi et personlig preg på stylingen. Gjengi fargene i andre tekstiler, slik som noen pynteputer eller gulvteppe, i et bilde på veggen eller i figurer i vinduskarmen eller på hyllen. En grønn plante er med på å friske opp uttrykket og kan være en dekorativ detalj på soverommet.

Lerretsbilde Nela med ramme
Plante Strå 6 stk brune
-30%
Glassvase Aylo 28 cm
Fugl Kai grå 12 cm

Naturmønstre i nordisk stil

Kle sengen med deilig sengetøy og laken i 100% økologisk bomull. Både Emilie sengesett med nydelige blomster og Celine sengesett med dekorativt småbladsmønster frisker opp soverommet og skaper en koselig atmosfære. Innslag av naturmønstre sammen med ensfarget Julia sengetøy gir rommet og sengen en fin balanse. Pynt opp med grønne planter eller pampas i nydelige vaser for en avslappende stemning. Myk opp med pynteputer for en den fine lag-på-lag looken.

-30%
Glassvase Adrian 34 cm
Plante Setaria strå okergul
Putetrekk Dolores mørkeblå
Gulvlysestake Birk Svart 82 cm

Gi rommet ditt personlige preg

Sett ditt personlige preg på innredningen med for eksempel abstrakte bilder eller speil på veggene. Gjør det lunere med robuste gulvtepper i vevd bomull. Et par telysholdere eller lysestaker nattbordet er en liten detalj som gjør mye med helheten på stylingen. Som en siste finish kan en legge til noen ekstra puter i ulike fasonger som prikken over i'en på den ferdig oppredde sengen du gleder deg til å komme tilbake til. 

Speil Rondo Sort Ø60cm
Putetrekk semsket skinn
Glasslysestake Colin stor
Putetrekk Palme

Flere artikler:

Forny soverommet - bli inspirert!
Himmelsk søvn - dyner og puter
Tid for innekos

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS