Francine glass serien og beige kaffekrus

Dekk bordet til koselige julemåltider

Hvis det er én ting mange forbinder med jul, så er de hyggelige måltidene og den gode maten. Å dekke bordet til fest en del av de hyggeligste forberedelsene synes vi. Pynt opp med lekre glass, fine bestikk og serviser, ordentlige servietter i lin og ikke glem levende lys og bordpynt – og voila!

Trenger du inspirasjon til et flott festbord, har vi samlet flere oppsett til inspirasjon for deg. Finn din favoritt og bli inspirert til å dekke ditt bord!

PS! Husk å holde bordpynten lav, så man får god øyekontakt med de som sitter på andre siden av bordet. Mengder av små lyslykter, pynt og levende lys er så stemningsfult og prikken over i’en.

Et elegant festbord!

En tøff miks av materialer som blir til et stilfult og elegant bord. Bordbrikker i elegant velur som myker opp kuverten. Ta opp fargen i pynten på bordet og pynt med mengder av små lyslykter og girlander av sedertre. Bestikk i matt gullfarge og munnblåste, fargede glass med riller som gir en optisk effekt. Nå er det bare å slå seg ned og nyte selskapet.  

Francine rødvinsglass og sort keramikk servise
25%
25%
70%
25%
Francine vannglass

Prikken over i'en: lekre glass

Vår populære glasserie Francine pynter opp et hvert bord - både til hverdags og fest, og kan brukes gjennom hele året.

47%

Borddekking med innslag av julerødt

En skikkelig flott julebord med tradisjonelle røde og hvite detaljer. Vi elsker det røde og det kan enkelt kombineres med farger som hvit, grønt, gull eller sølv. Her har vi satt sammen med naturelementer som treverk og hvite detaljer og naturligvis grener av grønt!

Også på dette bordet kombinerer vi et flott servise i stentøy med slepne, eksklusive Francine glass - alt rammet inn med en lun bordbrikke i rød velur. 

Frokost, brunch eller bare litt kos og varme drikker?

Sjekk ut de hyggeligste servisene og krusene denne julen! Vi elsker de koselig (og morsomme!) servisene og kan garantere koselige og stemningsfulle stunder med disse, om man nyter en rolig stund alene eller sammen med noen man er glad i. 

Julekule i glass med reinsdyr i midten
Årets juletrepynt
Glassvase i farget glass med greiner og lyslykter i gull
Årets julekolleksjoner
Kaffekopp i gull og kaffenøtter
Smakfulle gavetips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS