Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Dekk bordet til koselige julemåltider

Hvis det er én ting mange forbinder med jul, så er de hyggelige måltidene og den gode maten. Å dekke bordet til fest en del av de hyggeligste forberedelsene synes vi. Pynt opp med lekre glass, fine bestikk og serviser, ordentlige servietter i lin og ikke glem levende lys og bordpynt – og voila!

Trenger du inspirasjon til et flott festbord, har vi samlet flere oppsett til inspirasjon for deg. Finn din favoritt og bli inspirert til å dekke ditt bord!

 

PS! Husk å holde bordpynten lav, så man får god øyekontakt med de som sitter på andre siden av bordet. Mengder av små lyslykter, pynt og levende lys er så stemningsfult og prikken over i’en.

Et elegant festbord!

En tøff miks av materialer som blir til et stilfult og elegant bord. Bordbrikker i elegant velur som myker opp kuverten. Ta opp fargen i pynten på bordet og pynt med mengder av små lyslykter og girlander av sedertre. Bestikk i matt gullfarge og munnblåste, fargede glass med riller som gir en optisk effekt. Nå er det bare å slå seg ned og nyte selskapet.  

Bestikk New York gull, 4 deler
Asjett Iben 21 cm matt sort
Brikke Dolores Grønn
Rødvinsglass Francine
Serviett Happy New Year
Banner Nyttår
Pappkopper Happy New Year
Papptallerkner Happy New Year
Cocktail Shaker Gull
Bestikk New York gull, 4 deler
Sugerør metall gull 4 stk
Sugerør metall sort 4 stk

Bland materialer - det er tøft!

Munnblåste glass med optisk effekt og lett farget glass kombinert med røffere servise i stentøy og et lekkert gullfarget bestikksett. Sjekk ut hele Iben-serviset her, og se hele glasserien Judith her. Denne kombinasjonen på bordet er så tøff. Den myke bordbrikker i velur, rammer inn de harde materialene og gjør det til en delikat og elegant kuvert. 

Vannglass Judith
Glass champagneskål Judith
Asjett Iben 21 cm grønn-blå
Kopp Iben grønn-blå

Borddekking med innslag av julerødt

En skikkelig flott julebord med tradisjonelle røde og hvite detaljer. Vi elsker det røde og det kan enkelt kombineres med farger som hvit, grønt, gull eller sølv. Her har vi satt sammen med naturelementer som treverk og hvite detaljer og naturligvis grener av grønt!

Også på dette bordet kombinerer vi et flott servise i stentøy med slepne, eksklusive Francine glass - alt rammet inn med en lun bordbrikke i rød velur. 

Skål Iben 18 cm matt sort
Middagstallerken Iben 26 cm matt sort
Bestikksett Oslo 4 deler
Rødvinsglass Francine
Juletre 21 cm
Girlander 150cm
Dompap
Duk Fest
Lysestake tre
Lysestake Hjort

Frokost, brunch eller bare litt kos og varme drikker?

Sjekk ut de hyggeligste servisene og krusene denne julen! Vi elsker de koselig (og morsomme!) servisene og kan garantere koselige og stemningsfulle stunder med disse, om man nyter en rolig stund alene eller sammen med noen man er glad i. 

Årets juletrepynt
Årets julekolleksjoner
Smakfulle gavetips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS