Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Inspirasjon til uteplassen:

Alt du trenger til et urbant og avslappende uteområde! 

Vi nordmenn setter pris på vår og sommer og når mai endelig har meldt sin ankomst er mange av oss flinke til å nyte så mye som mulig av fritiden vår ute på balkongen, terrassen eller i hagen. Og da er det jo ekstra viktig å innrede uteområdet for maksimal trivsel og nytelse!

 

 

Friske farger

Korall er en av Kremmerhusets favorittfarger for sommersesongen, og den er med på å skape et friskt og ungdommelig uttrykk på uteområdet ditt. Kombiner den gjerne med gult, oransje og lys rosa for å gjøre det enda mer lekent, og legg til noen detaljer i sort for et moderne og litt tøffere preg. Som en del av sommerkolleksjonen har Kremmerhuset laget Watermelon-serien som består av både putetrekk, piknikteppe, kjølebag, servietter, pappkopper og papptallerkener.

Det er også et must å få inn noe grønt i form av planter, strå, blomster eller urter. Frodige omgivelser er noe vi mennesker naturlig trives i, enten de er ekte eller kunstige. Kombiner gjerne både store og små planter for et spennende uttrykk. Utepotte Max finnes i to størrelser og ser fantastisk ut med en stor palme i! 

Lykt string stor
Limonade rabarbra og vanilje
99,-
Pappkopp Watermelon
Piknikteppe Watermelon
Årets hagemøbler 2019

Om man har litt begrenset størrelse på uteområdet sitt, som for eksempel en balkong eller veranda, er det lurt å se etter møbler som har flere funksjoner. 

Bord/Krakk Nilas er både fin og se på og svært funksjonell. Med et lokk på toppen og hulrom inni, kan den brukes til oppbevaring og den stødige konstruksjonen gjør den godt egnet både som bord og som krakk. Nilas-serien består av Stol Nilas i både grå og korall farge, Bord/krakk, bord og barnestol. Alle produktene i serien er UV-behandlet, slik at de tåler år etter år med sollys uten å bli blasse i fargen.

Hyller på veggene ute er supert til oppbevaringen ute også! Hylle med kurver er perfekt til å oppbevare planter og andre småting som er med på å skape den riktige stemningen ute.

Hylle med kurver
Hylle Kjersti
Blomsterpotte kurv stor
Brett Juni Sort
199,-
Myk opp med puter, pledd og tepper

Det er selvfølgelig viktig å kunne sitte godt ute i sola når man skal slappe av og kose seg. Bruk myke, fine puter både fordi de gir ekstra komfort, men også fordi det ser ekstra innbydende ut. Kremmerhuset har et svært godt utvalg av putetrekk, og har også noen varianter som er vannavstøtende.

Plastmatter er også ypperlig på verandaen, og kan enkelt skylles av i dusjen når det trengs. Pent og praktisk! 

Sommerlige blåtoner
Skap en grønn oase
Våre beste festtips

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS