Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Gavetips til påske!

Har du blitt invitert til påskeselskap og ønsker å ha med en liten oppmerksomhet til verten eller vertinnen? Det er alltid stas med en liten overraskelse. Her er noen gavetips som definitivt vil bli satt pris på! Se mer her om du ønsker du å se alt vi har påskegodt og påskepynt.

VAKKER, MODERNE PÅSKEPYNT!

Pynteegg, påskeharer og gulldetaljer i moderne vri. Blandt årets påskepynt finner du både tradisjonell påskepynt og mer moderne påskepynt som går i gull og hvitt. Finn noen favoritter og gi de bort i gave til noen som trenger å få litt mer påskestemning i sitt hjem. Vakre egg i fine farger og mønster er fine å henge i vinduskarmen eller på grener. Les mer om den elegante påskekolleksjonen her.

GAVEIDEER
FYLL ET PÅSKEEGG Å GI I GAVE!

Fyll et påskeegg med deilig og smakfull sjokolade, lakris og karamell til noen du er glad i. I Norge har vi en lang tradisjon med å gi bort påskeegg fylt med godteri til venner og familie. En slik gave er både hyggelig å gi bort, samt ekstra hyggelig å få. Vi har et stort utvalg av godis som passer perfekt i egget denne påsken - se alt det spiselige vi har her. Fyll også egget med et magasin og skrapelodd, samt lapper med gode ord og fine hilsener for en mer personlig påskegave.  

MORSOMME OG MYKE PÅSKEGAVER

Hvem liker vel ikke myke overraskelser? Påskehønene fortjener en plass i alle nordmenns sofahjørner i påsken. De er både myke, søte og morsomme. Overrask en venn med deres egen påskehøne. Er ikke hønene noe for deg og dine venner? Påskelamaen forsikrer at alle kan ha noe ekstra mykt i sofaen denne påsken. 

HVILKEN ER DIN FAVORITT?
Inviter til påskefrokost
Elegant påske
Noe for enhver smak

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS