GAVETIPS TIL INTERIØRENTUSIASTEN

Skal du gi en gave til en som elsker å innrede i hjemmet etter sesongens trender og farger, og som elsker interiør? Vi gir deg noen stilsikre gavetips som vil falle i smak hos interiørentusiasten.

Vakre pidestaller og plantekasser

Pidestaller er veldig populært for tiden, i likhet med trenden om å ha en overflod av grønne planter i hjemmet. Skap en grønn oase med palmer, strå eller stilkblomster. Skal du gi en gave til en som har mye grønne planter i hjemme? En pidestall er kult og løfter det grønne opp og frem. Vi har flere tøffe pidestaller i ulike størrelser.

Pidestall med grønn palme plant
30%
30%
50%

Trend - grønne planter

Grønne planter er en trend - både inne og ute. Sliter du med å holde planter i live, er våre kunstige planter ideelle for deg. Vi har samlet noen av våre storselgere som du kan friske opp både inne og ute med. 

30%
30%
30%

 

Pyntegjenstander

Unike elementer gir hjemmet mer personlighet. En liten skål, vase eller figur kan løfte en hylle, benk eller vinduskarm. Skal du ha en gave til en som liker å pynte opp med litt unike elementer, tror vi noen av disse nyhetene definitivt vil falle i smak.

50%
50%

 

Myke putetrekk

Deilige puter i spennende kombinasjoner kan fornye en stue totalt. Er du usikker på hvordan man skal sette sammen ulike farger, mønster og materialer – kan du se noen trygge kombinasjoner her.

50%
50%
50%

 

Stemningsfulle lykter og lys

Levende lys og en kul lyslykt eller et lysfat er fine gaver året rundt. Kubbelys i sesongens farger sammen med en av våre trendy lyslyktene vil garantert skape god stemning.

50%
Grønt servise med gullbestikk
Gavetips til brudeparet
Vannkaraffel i klart glass
Gavetips under 300,-
Sort metallboks med lokk
Smakfulle gavetips

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS