Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
5 tips til den perfekte bryllupsgaven

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave til brudeparet? Da kan vi hjelpe deg! Vi har valgt ut noen av våre favoritter til hva du kan kjøpe i forskjellige prisklasser, men også i forskjellige varegrupper.

Deilige smaker, praktiske kjøkkenredskaper, eller lekre interiørprodukter - alt dette er supre gaver til ethvert brudepar!

Nyttige og lekre gavetips til kjøkkenet

Når det nygifte paret skal lage hyggelige middager sammen, eller invitere venner på middag, er det alltid fint å ha et godt utvalg av kjøkkenredskaper og noe flott å servere i. Våre fjøler har lenge vært en hit, mye på grunn av at de er funksjonelle og av god kvalitet, samtidig som de ser superlekre ut! Perfekte til å servere oster, tapas og andre småretter på. I tillegg har vi en mengde serveringsprodukter, service og andre kjøkkenredskaper som er nyttig på kjøkkenet eller lekre til å pynte opp spisebordet med.

 


PRODUKTTIPS

Brett Felix
299,-
Kjøkkenhåndkle lin nude
129,-
Hylle Noelle enkel
399,-
Serveringsfat Julia
249,-

 


 

Nydelige glassvaser og krukker

I det lykkelige hjem hos det nygifte paret er det alltid en suksess med gaver som pynter opp og gir gode minner tilbake til bryllupsdagen. Våre glassvaser er nydelige å dekorere med, og finnes i flere størrelser og farger. Vi har også fått inn en mengde store krukker som kan settes på gulvet med noen lekre strå oppi. 

Vi har et stort utvalg av lekre glassvaser, blomsterpotter og blomstervaser som garantert vil falle i smak for ethvert par som er opptatt av interiør og trender i hjemmet. 

 


PRODUKTTIPS

Glassvase Aylo liten
Glassvase Aylo stor
Glassvase Maja
299,-
Glassvase Molo 20x40
399,-
Glassvase Edge
349,-
Glassvase Adrian
399,-
Krukke 26 cm
399,-
Krukke 50 cm

 


 

Lamper, lysestaker og lyslykter til brudeparets hjem

Hva med å gi en lampe eller lykt som et symbol på en lys fremtid sammen for brudeparet? Lamper gir rommet en lys og varm stemning, og er noe paret vil ha glede av i mange år fremover. Er du usikker, kan det ikke gå feil å gi en lyslykt i gave, og noe det vel knapt går an å få for mange av. Det beste med lyslykter er at de kan brukes til å sette en lun og god stemning hele året - ute på terrassen om somrene, eller inne når de mørkere månedene er her.  

 

 


PRODUKTTIPS

Gulvlampe XXL 190cm Oker
1.999,-
Lyslykt Aros
179,-
Telysestake Ape
249,-
Lampe Milano
Telysestake vegg Lisa Svart
Lykt Monja
Kronelysestake Six
349,-
Kronelysestake Alba
99,-

 


 

En grønn oase som varer...

Pampas og grønne planter er uten tvil en trend. Hva er vel bedre for et ungt travelt par, å få evigvarende grønne planter inne, som ikke behøver å vannes? Kjøp en passende potte til og gaven er komplett. 

 


PRODUKTTIPS

Plante Pampas i potte
399,-
Plante naturlig pampas i potte
499,-
Plante Flocked ball
399,-
Gressplante i potte
99,-

 


 

Pidestall Noa liten
399,-
Pidestall Noa stor
499,-
Blomsterpotte i bambusstativ
349,-
Blomsterpotte hengende Mia
Gode smaker slår aldri feil

Å nyte tiden sammen som nygift, innebærer også gleden av å nyte gode måltider sammen. Derfor er det også ideelt å gi smaksfulle gaver som bryllupsgave. Hva med våre lekre saltkvern flasker tilsatt deilige urter og smaker? Eller så kan vi også friste med marmelader, smakfulle oljer og friske limonader. Denne gaven er kanskje ekstra godt tips til deg som er noe usikker på hvilken stil brudeparet har i hjemme - da er det en sikker vinner med våre delikate smaksprodukter!

 


PRODUKTTIPS

Saltkvern Himalaya
Saltkvern med parmesan, basilikum og sitron
120,-
Blomsterstrø på flaske
Blomsterstrø på flaske
99,-
Limonade lime/ingefæ
99,-
Limonade rabarbra og vanilje
99,-
Oljedressing appelsin/chili
Oljedressing urter/ingefær

 


 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS