Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

FEM VAKRE OG TRYGGE PUTEKOMBINASJONER

På tide å få sommerfølelsen inn i stuen? Å bytte ut putetrekk og puter gir en umiddelbar og billig fornyelse. For å gjøre valget så enkelt som mulig, har vi satt sammen fem ulike putekombinasjoner, slik at du enkelt kan finne en stil som passer best hjemme hos deg.

 

 

BLÅ TONER

Blåfarger kombinert med det sarte gule gir et harmonisk og behagelig uttrykk. Kombinasjonen med ulike teksturer er spennende!

 

LILLA DRØM

Få maks kosefaktor i sofaen med putetrekk i vakre lillafarger kombinert med friske mønster. Lilla blandet med grønt gir et sommerlig uttrykk. Å kombinere ulike tekstiler gir også et mer lekent og levende uttrykk. 

Se alle våre lilla putetrekk her!

 

REGNSKOG

Grønne toner er frodige og i tråd med naturen. Her er en kombinasjon som tar deg med inn i den dypeste regnskogen. Et par puter med print kombinert med ensfargede puter, skaper definitivt et blikkfang i stuen.

 

SØT PASTELL

En rolig, men likevel frisk kombinasjon - ja, vi elsker pasteller! Bland puter med ulike former og tekstiler for et mer levende uttrykk. 

Glad i pastell? Sjekk ut andre putetrekk her!

 

GRØNN HAGE

Vi får ikke nok av grønt! En kombinasjon av naturlig lin og sommerlig print gir en frisk og eksklusiv look. Med denne kombinasjonen finner du roen i sofakroken.

Se flere grønne putetrekk her!

En sofa - tre stylinger
Myke innleggsputer
Kom i sommerstemning

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS