Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

FEM KULE OG TRYGGE PUTEKOMBINASJONER DENNE SESONGEN

På tide å fornye stuen? Å bytte ut putetrekk og puter gir en umiddelbar fornyelse av rommet, og ikke koster det så mye heller. For å gjøre valget så enkelt som mulig, har vi satt sammen fem ulike putekombinasjoner, slik at du enkelt kan finne en stil som passer best hjemme hos deg. Se alle våre putetrekk her.

 

 

BLÅGRØNNE TONER

Blågrønne toner kombinert med teal gir et frisk og energisk uttrykk. En trio av deilige velurputer som er like myke å lene seg mot som fargene er å se på. Fargene kan enkelt kombineres med sorte elementer.

 

OKER - EN SESONGFAVORITT

Okertoner er en favoritt hos nordmenn denne sesongen. Å kombinere ulike tekstiler gir også en deilig dybde i sofakroken. Kombiner gjerne skinn med velur og få et spennende og eksklusivt uttrykk.

Se alle okertoner av putetrekk her!

 

DYRISKE MØNSTER

En litt vågal kombinasjon med geitepels og velur, skaper definitivt et nytt blikkfang i stuen.

 

ELEGANT PASTELL

En rolig, men likevel frisk kombinasjon! Quilted velurpute kombinert med velur print og den rolige grønne veluren. En trygg kombinasjon med litt eksklusiv snert over seg. En elegant miks av mønster og print. Fargene glir over i hverandre og skaper ro og balanse.

 

 

TEAL - SESONGENS FARGE

Vi får ikke nok av teal! En herlig blanding av skinn og velur i favorittfarger som oker og teal. Knall kombinasjon av sesongens hoteste farger og materialer.

 

Trendtips! Pampas & strå
Myke innleggsputer
Skandinavisk stil med lun vri

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS