Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Grønne planter

Kunstige planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. 

Tidligere ble kunstige såkalte «plastikkplanter» assosiert med vinduskarmene til bestemor og gamletanter. Nå er det både stuerent og hipt og et vanlig innslag i de fleste hjem. Den botaniske trenden står sterk i interiørbildet og vi ser at flere interiørbloggere og influencere har kastet på. De kunstige plantene er supre alternativer til de som ikke har så grønne fingre eller de som ønsker å gjøre planteholdet litt ekstra enkelt. Kvaliteten på de kunstige plantene har blitt svært god de siste par årene og nå skal det godt gjøres å se forskjell på kunstige og levende planter.

Kunstige planter og blomster sparer deg for vanning og stell, men plantene kan over tid trekke til seg støv. Her er noen tips til renhold: Spray planten med litt rent vann og tørk av med en tørr klut, store planter kan du dusje for så å la luft tørke. Et annet tips er å bruke hårtørkeren på kald luft for å blåse bort støv.

Gressplante stor
Plante Bambustre
Kaktus stor
Succulent i potte
Kaktus medium
Gress i potte
199,-
Gressplante strå
Kwai Palmetre
Levi Pidestall liten
Levi Pidestall stor
Blomsterpotte Luca
Embla Plantekasse
Filtkurv Arve medium
249,-
Filtkurv Arve mørk medium
Vase Louise
Kaktus stor
Kaktus medium
Gressplante stor
Gressplante i potte
99,-
Plante Bambustre
Succulent i potte
Gressplante strå
Kwai Palmetre

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS