Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Et frodig hjem

Den botaniske trenden står sterkt i interiørbildet denne høsten, og grønne planter er hett som aldri før.

Det er flere fordeler med å bruke friske, grønne planter som en del av interiøret. For det første har de en positiv innvirkning på inneklimaet, og for det andre så virker de positivt inn på psyken vår. Altså er det ingen grunn til ikke å innrede med frodige, grønne vekster i alle slags størrelser. For de av oss som ikke er født med grønne fingre finnes det mange flotte alternativer til levende, grønne planter. I dag skal det faktisk godt gjøres å kunne skille mellom de plantene som er levende og de som bare ser sånn ut.

Når du skal velge hvilke grønne planter du skal ha er det bare fantasien som setter grenser. Kombiner dine favoritter slik at de speiler deg og din personlige stil. Vi kan tipse om at kaktuser er ekstra trendy denne høsten og de gjør seg godt når man setter flere sammen, for eksempel i en stor plantekasse. Velg gjerne kaktuser i forskjellige sorter og ulike høyder for å skape en flott sammensetning. Suppler gjerne med andre ørkenplanter som sukkulenter. Både kaktuser og sukkulenter er planer som ikke trenger så alt for mye stell og som lever fint selv om man kommer til å glemme dem i ny og ne.

Putetrekk Grønn Monstera
Succulent i potte
Filtkurv Arve mørk medium
Kaktus stor i potte
Putetrekk Grønn Grete

Når det gjelder blomsterpotter finnes det et hav av spennende valgmuligheter. Denne sesongen ser vi mange lekre varianter av pidestallen. Plantekassen står også stadig høyt i kurs, og denne sesongen vil vi gjerne ha en i i en dyp burgunder farge. Gå gjerne for et monokrom fargepalett slik at skjønnheten i plantene kommer til sin fulle rett.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS