Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Styling med vårens puter

Etter en lang og mørk vinter er det alltid herlig å fornye uttrykket i stuen, og spesielt å se fram mot våren.

Stine Mari Andersen har jobbet hos Kremmerhuset siden 2012, først som heltid og som butikkleder siden september 2017. Hun har alltid vært interessert og engasjert i interiør og elsker å sette sammen forskjellige farger, møbler og ting for å skape fine rom. Stine Mari startet instagramkontoen @lensmannsvegen i mars 2018, og deler hovedsaklig bilder av hjemmet etterhvert som de blir ferdig med å pusse opp de forskjellige rommene. Her er Stine Mari sine beste råd om hvordan man kan invitere våren inn i stuen ved hjelp av de fantastiske tekstilene som nå er tilgjengelig i butikkene.

En sofa - Tre stylinger

Ta utgangspunkt i en bestemt pute

Her har Stine Mari mikset lyse lette farger, og materialer som vasket bomull og lun velur i delikate farger som harmonerer. Hun tok utgangspunkt i en mønstret pute, og hentet ut flere av fargene i den. Hun bruker oftest flere ensfargede puter enn mønstrete, da flere mønstrete puter fort kan skape et litt rotete uttrykk. De ensfargede roer det ned, samt skaper en fin balanse i fargeskalaen. Grønne planter som tilbehør er også med på å skape en vårlig stemning som vitner om at det spirer og gror.

Putetrekk Blå Georgina
49,- 
Ord. 99,-
Lysestake Milan
Putetrekk Grønn Georgina
99,-
Putetrekk Lilla Bananarama
30,- 
Ord. 99,-
Blomsterpotte Luca
Fugl Kai grønn
99,-

Tenk form, farge og tekstur

Grønne planter er et must både i form og som puteprint. De er med på å skape en fin dynamikk og gjør interiøret mer levende. Bland farger og materialer som lin, chambrey og velur for å skape et spennende uttrykk. Botaniske print og farger du finner i naturen er med på å dra naturen inn i interiøret og gir en slags forventning til vår og uteliv, og forlenger våren for oss her i nord. Igjen, her har Stine Mari brukt to mønstrete puter som hun henter farger til de ensfargede putene i.

FLERE ARTIKLER:
Se alle planter og blomster
Se alle putetrekk
Se alt av dekor og pynt
Fat påfugl
69,- 
Ord. 129,-
Sparebøsse Robot liten
69,- 
Ord. 149,-
Putetrekk Grønn Georgina
99,-
Putetrekk Grønn Gunilla
Putetrekk Grønn Botanikk
45,- 
Ord. 149,-
Putetrekk Grønn Gummiplante
45,- 
Ord. 149,-

Bruk samme farge i flere nyanser

Trekk ut fargene fra de grønne bladene på putene og supplert med flere ensfargede puter i samme fargeskala. Samme prinsipp, en til to mønstrete puter mot 4-5 ensfargede som harmonerer. Bland materialer og teksturer, slik det faktisk er i naturen. De rolige grønne fargene gir et behagelig uttrykk og lysner opp et vintergrått hjem.

Dekkebrikke Blad
79,-
Vase Mina grå medium
Putetrekk Gul Areca
65,- 
Ord. 129,-
Plante Palme liten
299,-
Putetrekk Gul Vindusblad

FLERE ARTIKLER:

Slik pynter du med gull
Vårens trender
Ny stue til under 2000,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS