Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
En skandinavisk høst

Den delikate, skandinaviske stilretningen står sterkt i trendbildet denne høsten. Rene linjer og et lyst, lekkert uttrykk passer perfekt inn mot den nye sesongen.

Enkle, rene linjer, naturmaterialer og et lyst og lekkert uttrykk er karakteristisk for den skandinaviske interiørstilen. Ta gjerne utgangspunkt i det minimalistiske når du innreder og suppler med interiørfavoritter som gjenspeiler deg og din personlige stil.

En dus fargepalett som går ton-i-ton på en delikat måte passer perfekt med den skandinaviske stilen. Bruk farger som snakker godt sammen, som for eksempel et utvalg av kjølig blått, grønt og grått eller varmere nyanser som burgunder, rosa og pudder. Ved å bruke flere farger fra samme palett skapes et innbydende uttrykk der de forskjellige komponentene i interiøret henger godt sammen.

Naturmaterialer som ull, kurv og tre gir en organisk dimensjon i interiøret som passer svært godt til det skandinaviske uttrykket. Velg lyst tre og flettet kurv og bruk det sammen med frodige, grønne planter for å bringe litt ekstra liv inn i interiøret.

 

Still et rundt trefat opp mot veggen og la det fungere som bakgrunn for et delikat stilleben. Eller hva med å servere favorittmagasinene og tbøkene dine på et klassisk serveringsbrett?
Et stort lysfat er også er god ide til hvordan man kan bruke et rundt trefat.

 

Blomsterpotte Luca
Gressplante i potte
99,-
Putetrekk Blå Greta
Putetrekk Dolores
Putetrekk Blå Dolores
Konrad Loungestol
Kwai Palmetre

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS