Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
EN LOUNGESTOL - TRE STYLINGER

Et enkelt møbel kan gjøre et helt rom og viser hvordan du kan style den samme, lekre stolen på tre forskjellige måter. Bli inspirert til hvordan du selv kan la et flott møbel få spille hovedrollen hjemme hos deg. 

TILBEHØR TIL SOFAGRUPPEN

Bruk en loungestol for å gjøre sofagruppen komplett. Et tips er å ta igjen fargen fra stilen i putene som brukes i sofaen. På denne måten skaper du et helhetlig og lekkert uttrykk. Gå gjerne for en minimalistisk stil der less is more, slik at den lekre stolen kommer til sin fulle rett i rommet. 

Brett
Vase Linda stor
Glassvase Luis stor
Vase rund liten
Lene Vase
Konrad Loungestol

HYGGEKROKEN

La stolen få spille hovedrollen i en krok av stuen eller på kjøkkenet og la det bli husets designerte hyggekrok. Her kan du krype opp i stolen med en kopp kaffe og nyte en rolig morgenstund eller slappe av etter en lang dag med noe annet godt i glasset. 

Presskanne 800 ml
Putetrekk Cow Suede
Kaktus medium
Gulvteppe Glenn sort
Vase rund liten
Kia Benk

KONTORET

Et lite hjemmekontor kan gjøre underverker for både kreativiteten og arbeidslysten. En god stol er selvfølgelig alfa omega, og til hjemmekontoret kan du gjerne la valget falle på en stol som både har et godt design og som gir komforten man trenger når man skal arbeide. 

Kalender metall
399,-
Putetrekk Gul Basket
Kaktus stor
Konrad Loungestol
Vegghylle Kuno m/ tre knagger
199,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS