Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

         Den botaniske trenden står sterkt i interiørbildet og grønne planter er hotte som aldri før.

Det er flere fordeler med å bruke friske, grønne planter som en del av interiøret. For det første har de en positiv innvirkning på inneklimaet, og for det andre så virker de positivt inn på psyken vår. Altså er det ingen grunn til ikke å innrede med frodige, grønne vekster i alle slags størrelser. For de av oss som ikke er født med grønne fingre finnes det mange flotte alternativer til levende, grønne planter. I dag skal det faktisk godt gjøres å kunne skille mellom de plantene som er levende og de som bare ser slik ut. Derfor fungerer evigvarende planter perfekt alene eller som supplement.

Når du skal velge hvilke grønne planter du skal ha er det bare fantasien som setter grenser. Kombiner dine favoritter slik at de speiler deg og din personlige stil. Vi kan tipse om at palmer er ekstra trendy denne våren og de gjør seg godt når man kombinerer dem med for eksempel store potter med palmer, mindre med smågrønt og stikkblomster. Forskjellige sorter og ulike høyder skaper en flott sammensetning.

blomsterpotter finnes det et hav av spennende valgmuligheter. Denne sesongen ser vi mange potter i naturlige og rå materialer som strå og betong. Pidestallene står også stadig høyt i kurs, og denne sesongen vil vi gjerne ha mer fokus på det grønne så pottene er mer diskrete enn tidligere. Gå gjerne for en monokrom fargepalett slik at skjønnheten i plantene kommer til sin fulle rett.

Prikken over I'en

 

To lekne flamingoer i blomsterkassen gir balkongen eller hagen en morsom detalj. Disse to snertne flamingoene kommer i to størrelser.

Sommerlige blåtoner
Inspirasjon til uteplassen
Festsesong

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS