Store selecter

place Velg din butikk

Frakt 99* - Fri retur i butikk

User menu

Kremmerhuset samarbeider med inspirerende instagrammer og blogger Maren Baxter. Maren er utdannet grafisk designer og står bak den populære Instagram-kontoen @marenbaxter. Nå i januar har Maren stylet flere av vårens lekre tekstiler, lykter og vaser. Les med og bli inspirert til hvordan du selv kan skape stilen.

Lys, vårlig styling

Om denne stylingen skriver Maren på bloggen sin at hun har brukt farger i blått, grått og grønt fordi de passer godt sammen. Fargene er fra samme side av fargesirkelen og de smelter inn hverandre og skaper en harmonisk helhet. Dette er farger man finner i naturen og de er behagelige å omgi seg med. Blått er faktisk en av de mest populære fargene å bruke i interiør fordi den er så avslappende.

shop produktene

Kelim Putetrekk
399,-
Putetrekk Gerd
129,-
Basket Putetrekk
149,-
Bilde Grønnskumring
999,-
Glassvase Idun
299,-
Bord Elvine
299,-
Skinn Tibetansk lam
999,-
Pledd Gitte
399,-
Lykt Irma
199,-

varme fargetoner

Denne stylingen er ispedd varme fargetoner for et lunt og mildt uttrykk. Maren elsker varme farger, og da spesielt brente fargetoner som går igjen i flere av vårens nyheter. De varme fargene fungerer godt sammen med gulldetaljer og tre - her kan man gjerne spe på med rosa for å skape enda mer spenning.

shop produktene

Kelim Putetrekk
399,-
Kelim Putetrekk
399,-
Putetrekk Gina
99,-
Putetrekk Basket
149,-
Telysholder Irma
99,-

frokostfest

Start dagen med et velsmakende og akkurat passe mettende måltid servert på det flotteste serviset. Legg merke til den lekre hanken på kruset - skimrende gull. Litt frisk youghyrt, hjemmelaget granola og friske bær er blir en perfekt frokost og smaker himmelsk. Gjør som maren og strø over et knust pikekyss for litt ekstra deilig sødme. 

shop produktene

Bestikksett 4 deler
129,-
Vannglass Dråpe
59,-
Skål Jacqueline
49,-
Asjett Jacqueline
69,-
Krus Jacqueline
49,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset